A laptopkonyha.hu-t kedveli:
Archívum
visszaDiétamustra
2011-11-14 09:00:00
Hogy hogyan szabaduljunk meg a felesleges kilóktól, arra ma már rengeteg módszer létezik. Lássuk a legnépszerűbb diétákat - szakmai szemmel!
Szardínia
2011-11-13 09:01:00
Ha valaki azt hiszi, hogy a szardíniás dobozban szardínia van, alaposan melléfoghat.
Garam masala
2011-11-12 13:39:00
Az indiai konyha klasszikus fűszerkeveréke, amely "ahány ház, annyi szokás" módon készül.
Aszalt gyümölcsök
2011-11-12 09:25:00
Az aszalt gyümölcs a nyár íze, télen. Az aszalás, vagyis dehidrálás, a tartósítás legősibb, természetes módja.
Martini
2011-11-11 17:30:00
Félreértésekre adhat okot, hogy ugyanazzal a szóval jelölünk egy italmárkát, és egy koktélt.
Szalonnás-gombás-petrezselymes szélesmetélt
2011-11-11 16:00:00
Egyszerű, laktató és igazán ízletes tésztavacsorát szeretne készíteni? Nem csoda, hogy ide kattintott! És ne is menjen tovább! Itt az ideális recept!
Gombák
2011-11-11 14:39:00
Az ehető gombák legfontosabb tápanyaga a fehérje, amelynek összetétele az állati fehérjéhez hasonlítható, ezért húspótló ételként is számolhatunk vele.
Kalóriaszámlálás vagy szénhidrát kontroll?
2011-11-10 08:24:00
Egyre inkább úgy tűnik, a klasszikus kalóriaszámlálós diéta a múlté. A titok másban keresendő.
Ásványok a szervezetünkben: a kálium és a kén
2011-11-08 11:52:00
Sorozatunk utolsó részében a káliumról és a kénről tájékozódhatnak.
Leveles tésztakosárkák szatmári szilvalekváros mascarponéval
2011-11-08 09:30:00
A szatmári szilvalekvár egy örök érték. A mascarpone pedig elég fiatalnak tekinthető a magyar gasztrokultúrkörben. A találkozásuk végzetes mivoltát tapasztalhatja meg Ön is, ha ezt a receptet választja.
Chi VA PIANO va sano e va lontano...
2011-11-07 16:13:00
…azaz: aki az életet könnyen és gondtalanul veszi, az él tovább és jobban”.
Laptopkonyha az őszi BNV-n
2011-11-07 11:57:00
A BNV szervezőbizottsága feltette a koronát az 5 napon át zajló seregszemlére. A laptopkonyha stábját hívta meg, hogy a záró
Mallorcán főztem - 5.rész
2011-11-04 15:42:00
A kolbászos serpenyővel párhuzamosan indítottam a tenger és a termőföldek csodáinak kavalkádját.
Mallorcán főztem - 4.rész
2011-11-04 15:40:00
De nagyon előrekalandoztam, és nem azzal kezdtem e hegyi kirándulás beszámolóját, hogy aki főzni akar, annak be is kell vásárolnia.
Mallorcán főztem - 3.rész
2011-11-04 15:31:00
A felvezető szerpentin nagyon meredek, olyan, mintha cikk-cakkban lépcsőn járnánk, és az út kisebbik része aszfaltos, de a java középkori
Mallorcán főztem - 2.rész
2011-11-04 15:30:00
Az egyhetes kongresszus végén hagyományosan egy túrán vesznek részt az orvosok.
Mallorcán főztem - 1.rész
2011-11-04 15:26:00
A nyári szezon megnyitását számomra évek óta egy hét mallorcai tartózkodás jelenti; északon vagyok ilyenkor a Porto Pollenca (Pollentia) és
Pulykamell zöld currymártással és piros zöldségekkel
2011-11-03 17:20:00
Színes, szép, varázslatos ízvilágú, egészséges és kalóriaszegény! Hát mi tartja vissza attól, hogy kipróbálja?!
Ásványok a szervezetünkben: nátrium és klorid - avagy a só
2011-11-03 09:00:00
A só ízesít és tatósít. Szeretjük, de vigyáznunk is kell vele, hiszen a túl sok só egészségtelen.
Sertés szűzpecsenye pirított gombás gnocchival, mentával
2011-11-01 12:54:00
Ha valakinek nem szalad össze a nyál a szájában már csupán csak a recept címét olvasva, akkor az vagy éppen most lakott jól, vagy nem szeretne teljesen őszinte lenni! A jó hír az, hogy elkészítve, ez az étel pont azt nyújtja, amit ígér!