Archívum
visszaTej és tejtermékek
Szelídgesztenye
A Limarutti narancsos puncs története
Újabb magyar Michelin-csillag!
Fritto misto
Carpaccio klasszikus alapmártással
ÚJ!!! Az igazira vágyik? A hamisítatlan, olasz előételre? Akkor itt az Ön receptje! Vágjon bele bátran - és nagyon vékonyan!
Sült hal mandulás vajon
ÚJ!!! MAGGI-szakácsunk elmondása szerint, ezzel a recepttel egy kicsit Skandináviába repít minket, ahol a párolt, csak enyhén fűszerezett ételek és a halak, minden formájukban, nagyon népszerűek. Talán ezért élnek ott olyan sokáig.....
Fehércsokoládé-hab almával
Csakúgy, mint a klasszikus, sötét színű, "párját", ezt sem ördöngősség elkészíteni és ez is úgy eteti magát a gyönyörű piros mártásával, hogy csak arra figyeljen, hogy nehogy addig kóstolgassa, amíg már nem marad a vendégeknek!
Puliszkatorta spenóttal, juhsajttal és fekete szezámmaggal
Íme egy vegetáriánus és csupaszín étel! Rétegekben érkeznek a csodák, amiket együtt élvezhetünk. A "legelvetemültebb ragadozók" sem hiányolják majd a húst.
Nyereményjátékunk első fordulójának nyertesei!
Bakonyi pulykatokány
Egy klasszikus. Egy otthont idéző kellemes ízkompozíció. Amit még véletlenül sem tudunk elrontani, ha a megfelelő minőségű alapanyagokhoz használunk egy kis MAGGi-t is!