Hirdetés

KLM: újabb sztárséf a csapatban

2014-10-27 12:48:22

Hollandia egyik leghíresebb szakácsa, Richard van Oostenbrugge ételkreációi ízesítik a KLM World Business osztályának étlapját, az Amszterdamból induló járatokon, 2014. október 26 és 2015. január 22 között.

 

Richard van Oostenbrugge

Több éves hagyománya van annak, hogy a KLM World Business osztályának utasai népszerű holland szakácsok fogásait fogyaszthatják. A korábbi menük olyan világszerte elismert séfek nevéhez fűződnek, mint Sergio Herman, Richard Ekkebus, Jonnie Boer vagy Mario Ridder.

Richard van Oostenbrugge2Richard van Oostenbrugge a svájci Gstaad városában kezdte karrierjét. 2011 végén új kalandba vágott Amszterdamban: az ötcsillagos De L’Europe luxusszálloda Bord’Eau nevű éttermének vezető séfje lett. Ebben az évben a Gault Millau szaklap az Év Szakácsának választotta. „Kreatív főzés a legfinomabb alapanyagokból.” – így értékelték Richard van Oostenbrugge egyedi, kifinomult stílusát.

„A KLM örömmel jelenti be együttműködését Richard van Oostenbrugge séffel, aki tökéletesen illeszkedik légitársaságunk portfóliójába. A KLM-hez hasonlóan ő is nemzetközi szinten ismert és elismert, és holland nemzetiségű. Richard egy csodálatos menüt dolgozott ki a World Business osztály utasainak részére.” – fogalmazott az együttműködés kapcsán Paul Elich, a KLM fedélzeti szolgáltatásokért felelős ügyvezető alelnöke.

Richard van Oostenbrugge ételkreáció„Megtiszteltetés számomra ez a kivételes partneri kapcsolat. Helyettesemmel, Thomas Groot-tal olyan menüsort dolgoztunk ki, amely szó szerint új magasságokba emeli Bord’Eau különleges ételeit. A KLM csapatával együttműködve mesés, egyedi, emlékezetes kulináris élményről fogunk gondoskodni.” – nyilatkozta Richard von Oostenbrugge sztárséf.