Hirdetés

Forraltbor Fesztivál, 2016. november 18-20.

2016-11-12 06:31:49

Helyszín: Örkény

A 2016. évi Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár 3 napja alatta számos program között válogathat a közönség, mind sztárfellépők, mind helyi és környékbeli hagyományőrző csoportok részvételével. Idén is várja a kilátogatókat a borutca ahol a kilátogató megismerkedhet a különlegesebbnél, különlegesebb borokkal, forralt borokkal. A piaccsarnok területe a gasztronómia kedvelőinek nyújt széles kínálatot a magyarországi kézműves élelmiszerekből, továbbá várják a fesztivál látogatókat kézműves kiállítók, árusok a kézműves vásár keretében.

Megválasztjuk a fesztivál legjobb forraltborát. A Fesztivál három napján egy egyedi Forraltbor Fesztiválos bögrével még hangulatosabbá tehetjük a hétvégét. A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és környékbeli gazdák termékeinek vására kíséri. Számtalan hagyományos, helyi jellegű gasztronómiai különlegesség vásárlására és kóstolására nyílik lehetőség.

Immár hagyománnyá vált, hogy a Forraltbor fesztivál ideje alatt ingyenes korcsolyapálya nyílik a piac mögötti területen. Annak sem kell lemondania erről, akinek nincs hozzá felszerelése, hisz a helyszínen korcsolyát is adunk a sportolni vágyóknak.

További információk itt olvashatók.