Hirdetés

Geszti Péter Fineburger mentornak állt

2013-04-19 09:15:00

A Story 4 Tv csatornán futó Túrakommandó című műsor április 20-án kezdi meg tavaszi évadát. Ebben az adásban ellátogatnak Magyarország első Fineburger éttermébe is, ahol is az egészséges alapanyagokból készült hamburgerek készítésének fortélyait próbálja elsajátítani a kis csapat. Az úgy nevezett Fineburger véleményezésre pedig mentornak nem mást hívtak, mint a zsűrizésben komoly tapasztalattal rendelkező Geszti Pétert, aki szakmai „külső tanácsadóként” segítette a konyhában sürgölődő Túrakommandós lányok munkáját.

„Amikor elfogadtam a csapat meghívását, azt hittem először, hogy valamilyen különleges koncertre hívnak a Budapest Music Centerben található Opus Jazz Clubba. Amikor viszont meghallottam, hogy a program színhelye ez esetben nem a színpad, hanem a konyha lesz,  tartottam tőle, hogy esetleg majd nekem kell főznöm bármit is. Szerencsére nem így lett.. Bár nem mondanám, hogy a Túrakommandó csapatának nálam sokkal nagyobb tapasztalata lenne  hamburger készítésben, de szerencsére Ferencz Gábor séfnek köszönhetően, végül igen csak látványos burgerek készültek… Nekem személy szerint a hátszínes libamájas lett a kedvencem..de mit mondjak a fekete buciban tálalt lazacos verzió sem volt semmi.” – mondta Geszti Péter

Nagyon örültünk, hogy Péter elfogadta a meghívásunkat. Amikor meghallottuk, hogy létezik egy olyan új koncerthelyszín Budapesten, ahol extrém hamburgerek vannak, egyértelmű volt számunkra, hogy olyan embert szeretnénk elhívni, akinek a zenéhez is komoly kötődése van és nem veti meg a különleges ízeket sem. Annak pedig külön örülök, hogy a kezdeti nehézségek ellenére,  a végén senki sem távozott éhesen.. mesélte mosolyogva a műsor egyik házigazdája Magony Szilvi.