Hirdetés

Azok az édes nők!

2011-05-21 15:55:00

Amikor a laptopkonyha.hu projektet még csak tervezgettük, fel-felvetődött többekben, hogy hiányzik majd a képernyőről egy nő... 

Ugyan a legnagyobb és legnevesebb séfek általában férfiak, ez azért lehet így, mert ez a munkájuk. Ha viszont körülnézünk a mindennapok konyháiban, legtöbbször egy hölgyet találhatunk ott. Igen, mert nekik ez viszont háziasszonyi kötelességük. A laptopkonyha.hu pedig azért jött létre, hogy ezen "mindennapok" (ámde nem igazán "mindennapi") háziasszonyainak nyújtson egy kis segítséget, inspirációt, kedvet az újításhoz és erőt ahhoz, hogy újra és ismét a tűzhelyhez álljanak!

Így történhetett, hogy "munkavégzésről" lévén szó, két (remek!) férfi köszön be rendszeresen a konyhájukba, amikor a laptopkonyha működtetésével készítenek el egy étel. Úgy gondoljuk, hogy káprázatos receptek születnek itt, és bizonyára el is érik a legtöbbször a kitűzött célunkat. Mindazonáltal, egyre csak erősödött bennünk a vágy, hogy variáljunk. Ezért aztán, hamarosan megérkeznek a laptopkonyha.hu oldalaira a nők!

És hogy miért édesek? Mert ők szeretnek jobban süteményt sütni! Ez kiderült a receptversenyünkből is, ezt támasztja alá OZ hozzáállása is az édességekhez (noha ezen a téren is remekel, messze nem ez a kedvenc térfele). És kik azok, akik a legjobban szeretik az édességeket és akik a legtöbbet fogyasztanak belőlük? A férfiak!!! Pontosabban... Nem teljesen tudományos, ámde széleskörű kutatásunk azt mutatja, hogy "kis" hazánkban a desszertek iránt a legnagyobb az érdeklődés, úgy általában.

Ezért aztán a laptopkonyha.hu édesség-ajánlata is folyamatosan bővül. Most már hölgyekkel is. Jön Móni, a gasztrobloggerünk, több édes finomsággal, sok jókedvvel és ugyancsak nem kevés hasznos tanáccsal és érdekességgel. Jön Szilvi, a főszerkesztő is, egy "kirándulás" erejéig a kamera másik oldalára. És jön egy kedves felhasználónk, nyertesünk, Anna is, bár igaz, ő pont nem édességgel kápráztatott el minket (hanem egy fenséges főfogással).

Reméljük, hogy ez a kis édes és nőies újítás elnyeri majd minden felhasználónk tetszését, és tovább törhetik majd a hölgyek az ő útjukat is eme honlap oldalain!