Hirdetés

Miért pont a laptopkonyha.hu?

2011-02-25 17:05:00

Talán nem is tudja, hogy a laptopkonyha.hu mekkora kincsesbányája az internetes gasztrovilágnak! Olvassa el, érdemes!

 

Kedves látogatóink, kedves felhasználók, kedves sütni-főzni kedvelő vagy próbáló társaink!

Nagyon örülünk, hogy ellátogatott a honlapunkra. Az is érdekelne minket, hogy miért tette és miként jutott ide és tervezi-e a visszatérést. Mindazonáltal, most szeretnénk jelezni, kihangsúlyozni egy-két elemet a honlapunkról, amelyek miatt talán még másokat is ideküldhetne, "hozzánk".

Ugyanis, a laptopkonyha.hu egy igazán egyedülálló vállalkozás. Mondhatnánk úgy, hogy Magyarországon, de a külföldről érkező visszajelzések és megkeresések azt mutatják, hogy tulajdonképpen Európában és Amerikában sem lehet hasonló kezdeményezésekbe ütközni.

Viszont, tartunk tőle, hogy mindez,az ideérkező felhasználó számára, nem azonnal szembeötlő. Ezért szeretnénk felhívni külön is a figyelmét a honlap különleges sajátosságaira.

Ez nem csak egy - káprázatos - recepteket összegyűjtő oldal. Ilyenből létezik sok, és emeljük is kalapunkat előttük!

- A mi honlapunkon minden receptet videó kísér! Ebből, tudjuk jól, már nincs olyan sok a piacon. Azért akad néhány, ugyancsak elismerésre méltó.

- A mi honlapunkon a videók valós idejűek, azaz addig sütünk-főzünk a képernyőn is, amíg azt a konyhában szorgoskodó is teszi. nem vágunk, nem rövidítünk, nem trükközünk. Ilyen még nincs a piacon.

- A mi honlapunkon a videók során oktatunk. Nem "kioktatunk", hanem segítünk, vezetjük a velünk együtt főző kezét, magyarázunk mindent. Így a teljesen kezdő konyhaművészek is el tudják készíteni az első pillantásra komolyabb kihívásnak tűnhető ételeket is.

- A mi honlapunk főzőiskolai mivolta nem áll meg a recept-videók magyarázó jellegénél. Külön fejezetbe gyűjtve, és ugyancsak videókkal megtámasztva, magyarázzuk el a különböző nehézségi fokozatú konyhai praktikákat is, konyhai eszköz-használatokat is. A legegyszerűbbtől a legbonyolultabbakig.

- A mi honlapunkon még számos módon segítjük a velünk konyhaművészkedőket. Ha valaminek sokáig kell sülnie-főznie, szólunk, ha meg kell kavarni, meg kell locsolni, le kell ellenőrizni. Ezt egy csörgő hanghatással és szöveges útbaigazítással tesszük. Mivel valós idejű főző-oktató videókkal sem találkozhat, így ez is egy egyedülálló újítás az internetes gasztrovilágban.

- A mi honlapunkon nem állunk meg az ételek elő- és elkészítésénél. Segítünk abban is, hogy milyen bort ajánljon vagy igyon a készülő finomságokhoz.

- A mi honlapunkon az egészséges életmód is nagy hangsúlyt kap. Minden receptnél jelezzük, hogy az étel tartalmaz-e tejet, lisztet és húst. OZ, a szakácsunk, az elhízás elleni nemzetközi harc egyik kiemelkedő figurája, és egészséges életmód tanácsadónk, Dr. Leitem Ágnes pedig az ételallergiákkal kapcsolatos komplex témakör egyik legelismertebb szakértője. 

- A mi honlapunk egy lenyűgöző "gasztrokultúrális" ötvözet: egyesíti magában a szórakoztatást (amiben Buza Sanyi jelenléte meghatározó), a gasztronómia gyönyöreivel (OZ-nak hála), a gasztroblogger-világ tehetségét (Maimoni személyében), a technológia nyújtotta páratlan lehetőségeket és egy főzőiskola erényeit.

Használja örömmel, jóízűen, egészséggel és ajánlja mindenkinek, akinek jót akar!

Üdvözlettel,

a laptopkonyha.hu csapata