L@ptopkonyha.hu

Lépjen be vagy regisztráljon Facebook connect

Belépés

Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?
  • Címlap
  • Receptek
  • Alapanyagok
  • Praktikák
  • Gasztrohírek
    • Hírek
    • Ajánlatok
    • Gasztroad
    • OZ tanácsai
    • Vidékjáró
    • LK Sajtó
  • INSUMED
  • Egészséges életmód
    • Táplálkozási tanácsok
    • életvezetési tanácsok
  • Saját receptek
A laptopkonyha.hu-t kedveli:
Konyhai eszközök

A laptopkonyha.hu-t kedveli:
  • Vissza
Medvehagyma krémleves Lurdy módra

Medvehagyma krémleves Lurdy módra

Hozzávalók: 1 nagy csokor medvehagyma megmosva, apróra vágva 4 szem közepes krumpli 2 gerezd fokhagyma 1 ek szárított zöldség 2 dl főzőtejszín só bors A tálaláshoz reszelt füstölt sajt A krumplit meghámozzuk, apróra vágjuk, és kb. 1 liter vízben fedő alatt puhára főzzük a szárított zöldséggel, a fokhagymával. Amikor már puha, beleszórjuk a medvehagymát, majd botmixerrel nagyjából simára turmixoljuk. Felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, de még mielőtt kifutna, elzárjuk alatta a lángot. Tálaláskor megszórjuk a füstölt sajttal. praktikaksokgyerekhez@gmail.com
Publikáció dátuma: 2012-03-13 22:31:48
Utolsó módosítás dáutma: 2012-03-13 22:31:48
Author: Kövér Bálint

Értékelés

Az értékeléshez jelentkezzen be.

Hozzászólások

Címkefelhő

  • alapanyag
  • alapanyagok
  • Balaton
  • bor
  • borkóstoló
  • Buza Sándor
  • családi program
  • desszert
  • diéta
  • egészséges
  • egészséges életmód
  • előétel
  • falusi recept
  • gasztrohírek
  • gasztroprogram
  • hagyomány
  • hal
  • hétvégi program
  • leves
  • OZ
  • programajánló
  • sajtó
  • szokás
  • szárnyas
  • tészta
  • vidék
  • vidéki program
  • vitamin
  • zöldség
  • életmód
RSS Felhasználóbarát honlap Kreatív portál készítés: Senswerk media-center
© l@ptopkonyha 2010.