Hirdetés

38. Móri Bornapok, 2016. szeptember 29-október 2.

2016-09-29 06:25:21

Helyszín: Mór

Az idelátogatók ízelítőt kapnak a vidék legjobb boraiból, táncelőadásaiból és ételeiből, megtapasztalhatják a Móri Borvidék borászainak vendégszeretetét. A régi hagyományokhoz híven páros évben a bornapok eseményeit Nemzetközi Fúvószenekari Fesztivál tesz még gazdagabbá, melyen a helyi és hazai fúvószenekarok előadásai mellett számos külföldi zenekar produkciója is várja a közönséget.

A magas színvonalú eseményeknek a megújult belváros patinás kulturális örökségei és a varázslatos természeti környezet ad otthont.

A hagyományos ünnepi köszöntők, borkirálynő választás és borlovag avatás, szüreti felvonulás mellett olyan programokat állítottunk össze, amelyben minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

Képző- és iparművészeti kiállításokkal, kézi készítésű portékákkal, hagyományőrző műsorokkal, gyermek- és sportprogramokkal, könnyűzenei koncertekkel szórakoztatjuk a jobbnál jobb borokat kóstoló vendégeinket. A fesztivál nívóját a helyi gasztronómia elsőrangú kínálatai is gyarapítják.

A helyi borászok nevet és elismerést szereztek boraiknak, a Borutca forgatagában jó szívvel töltik meg üres poharaikat ízletes móri borokkal.

Részletes információk itt olvashatók.