Hirdetés

Adventi ünnep a Bazilikánál, 2015. november 27.- 2016. január 2.

2015-11-27 05:53:51

A belvárosban található, Bazilika előtt megrendezett Adventi vásár idén is várja a látogatókat. Különleges ízekkel és csodálatos karácsonyi hangulattal találkozhatunk november 27. és január 2. között. A legnagyobb és legváltozatosabb streed food kínálat a hagyományos és a különleges ízek kedvelőinek is tetszeni fog egyaránt. A kreatív ételek színes kínálata között érdemes megkóstolni a különféle receptek szerint elkészített lencsét is január első napján.

A tavalyi nagy sikerű streed food kínálat idén is elérhető lesz a Zrínyi utcában, mindössze 5 hétig. A minden képzeletet felülmúló ételek között a klasszikus hamburger, hot-dog és szendvicsek legdivatosabb változatait is megkóstolhatjuk.
A kínálatban szerepelnek különleges, klasszikus, mexikói, szerb és magyaros ételek is. A ZingBurger házi buciban Angus marhahúst vagy libamájat hagymakarikával kínál. A Reinpold’s KOLBice sajtszószos, tölcsérben kínált minikolbászokkal készül, a BudDog újhullámos hot-doggal vár minket, valamint a MexKitchen burrito, quesadilla és chimichanga ételeit is kipróbálhatjuk. A magyaros ételeket kedvelők sem szenvednek hiányt, ugyanis a decemberi hidegben leülhetünk egy tál leves fogyasztására is a Hungaro Bistroban.
Nem maradhat ki a fesztiváli hangulatból a lángos és a fánk sem, valamint a különféle péksütemények fogyasztása. Az ételek mellett érdemes különleges borokat, koktélokat és forró gyümölcsleveket fogyasztani a decemberi hidegben.
A vásárzáró eseményeként január első napján Lencse napot tartanak, aminek köszönhetően különleges lencseételeket fogyaszthatunk.