Hirdetés

TableFree Éttermi Napok, november 22 - 29.

2013-11-12 08:40:00

A LEGJOBB BUDAPESTI ÉTTERMEK EXKLUZÍV MENÜT KÍNÁLNAK A TABLEFREE ÉTTERMI NAPOK IDEJÉN

A TableFree egy nagyszerű lehetőséget ajánl az ínyenceknek: 3 fogásos étkezés fix 3.000,-Ft-os vagy 5.000,-Ft-os áron Budapest legjobb éttermei közül néhányban. Az eseményt2013. november 22-29. között rendezik meg. Ez egy kitűnő lehetőség új helyek kipróbálására és arra, hogy szélesítse kulináris látószögét a városban.Hogy biztosra menjen, foglaljon asztalt mielőbb, hiszen az elérhető helyek gyorsan fogynak!

A TableFree Éttermi Napokat már 5. éve rendezik meg, egyre növekvő népszerűséggel, minden év tavaszán és őszén. Sok étterem vesz részt a TableFree Éttermi Napokon lehetőséget adva, hogy a vendégek benyomást szerezzenek az ő kreatív és minőségi menüajánlataikból. Néhányan az általuk kínált ételeket adják alacsonyabb áron, mint általában, míg mások speciális ételeket készítenek erre az alkalomra.

Ez egy minden ízlést kielégítő rendezvény, mert szinte a világ egész gasztronómiai palettája képviselteti magát. Partner-éttermek listája igen illusztris és változatos : ÉS Bisztró, Nobu, Chagall, Pesti Disznó, Kehli, Peppers!, Paris-Budapest, Magyar Ízek-Magyar Háza, Chez Daniel, Fuji, és még sokan mások!

Amennyiben élvezni szeretnék a menüket, az asztalfoglalás feltétlenül ajánlott, ami nagyon egyszerűen és gyorsan megtehető.

A http://www.tablefree.hu/12?p oldalon lehet online foglalni, egy teljesen automatikus és valós idejű foglalási rendszerrel. Csak ki kell választania a dátumot, az időt, a résztvevők számát és az éttermet, és azonnal kapni fog egy visszaigazoló e-mailt! Tehát ne vesztegesse az időt és az asztalokat, foglaljon most!