Hirdetés

II. Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár, 2013. november 15-17.

2013-11-12 13:11:00

Helyszín: Örkény városközpont, a város főutcái, bevezető útjai piaccsarnok

 

A 2013-as örkényi Forraltbor és Gasztronómiai Fesztivál vendége lesz a Ladánybene27 zenekar, a Bikini Együttes, Abaházi Group, Koós János és Dékány Sarolta, valamint Varga Miklós. A 3 nap folyamán a Fesztivál házigazdája és védnöke R. Kárpáti Péter lesz. A sztárfellépőkön kívül a színpadon folyamatos műsorral szórakoztatják a közönséget, illetve a pénteki és szombati napon Márton napi gasztonómiai programokkal is készülünk. A hétvége folyamán a látogatók szavazatai alapján eldől, ki nyeri a 2013-as év Forraltbora címet, illetve ki készíti 2013 legjobb Ludas kásáját.

A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és környékbeli gazdák vására kíséri. Számtalan hagyományos, helyi jellegű gasztronómiai különlegesség vásárlására és kóstolására nyílik lehetőség.

Az eseményen 15 borászat jobbnál jobb borát kóstolhatjuk majd meg. A nedűk mellé természetesen gazdag programkínálat is társul, szórakoztató és családi programok egyaránt várják az ide érkezőket. A gyerekeknek is tartogat látnivalót a Fesztivál, rengeteg színpadi program és a vasárnapi hagyományos búcsú is nekik kedvez.