Hirdetés

Reggeli kihívás - keressük Szuperanyut!

2012-09-14 00:00:00

Sok anyukának, fiatal dolgozó nőnek kihívást jelent a reggeli készülődés: rohannak, legalább 6-7 különböző dolgot és 2-3 személyt koordinálnak egyszerre. Ezt a káoszt csak a zsenik – azaz a Szuperanyuk – látják át.

Ők azok, akik a készülődés 1-2 órája alatt mindenről gondoskodnak, arról is, hogy kiegyensúlyozottan induljon a nap, ne maradjon el a reggeli, ami még finom és tápláló is. Teljes értékű gabonával készült gabonapelyhet és friss gyümölcsöt tesznek az asztalra, szakítanak néhány percet arra, hogy együtt étkezzen a család, és nem marad el néhány kedves szó sem.

stockfresh 50088 happy-boy-enjoying-a-bowl-of-cereals-for-breakf
Fotó: Stockfresh

Keressük tehát a Szuperanyukat, akik átlátnak a reggeli készülődés káoszán és szembenéznek a nagy reggeli kihívással. Egyedi történeteket és fotókat várunk olvasóinktól, arról, hogy mi fér bele egy átlagos reggelbe. Mi kerül a családi asztalra? Hogyan lehet időt nyerni mindenre? A pályázatokat a következő hetekben a e-mail címre várjuk. A pályázatnak tartalmaznia kell egy 10 soros leírást és legalább egy fotót. Beküldési határidő: 2012. augusztus 29.

Nem csupán olvasóinkat, hanem híres anyukákat is próbára teszünk: nekik is bizonyítaniuk kell, hogy ők mindennapi hősök, még reggel is. Az ő reggeli kihívásaikat a jövő héten osztjuk meg a Dívány olvasóival, akik szavazhatnak arra, hogy ki legyen a Szuper sztáranyu.

Azon olvasóinkra pedig, akik beküldik pályázatukat, a dietetikusi és a Szuper sztáranyu bírálatát követően szavazni lehet a Díványon. A Nestlé gabonapelyhek támogatásával futó játékunkban legtöbb szavazatot kapó olvasó nyereménye egy közös reggeli lesz a Szuper sztáranyuval és a Nestlé dietetikusával, Mihály Teklával; ezen túl pedig egy négyfős család egyhavi gabonapehely mennyiségét is megkapja, ráadásul egy alkalommal dietetikusi szaktanácsadáson vehet részt.