Hirdetés

Van, akinek a hízás nem is könnyen teljesíthető cél

Tiszteletem!

Egy kis segítségre lenne szükségem: 165 cm vagyok és sajnos 45 kg, max. 50 kg-ra tudok meghízni, de azt is nagyon nehezen. Viszont túl hamar le is tudom adni azt, amit felszedek! Nagyon szeretnék 55 kg-ra max. meghízni, de sehogy sem tudok. Nem tudom, mi az oka, hogy miert nem tudok hízni. Voltam orvosnál is, de sajnos, nem segített semmi :( Nem tudom, hova fordulhatok már, de sokan mondták, hogy kevés az a kg, ami vagyok a magasságomhoz képest. Az étvágyam is mostanában nagyon kicsi, van amikor egy egész nap nem vagyok éhes és nem tudom, mi az oka. Nagyon hálás lennék, ha tudna segítetni nekem és végre föl tudnék szedni egy jó pár kilót :) Előre is nagyon szépen köszönöm!

Kedves Timea!

Valóban, nagyon kevés a testsúlya, amin a következő képen tud változtatni:

Bár, eddig úgy érzi, nem kapott elég támogatást háziorvosától, mégis az ő beutalójával keressen fel egy laboratóriumot, ahol a pajzsmirigy működését, és a vércukor értékét kellene megvizsgálni.

Addig is, szenteljen nagyobb figyelmet étkezésének. Naponta legalább 5x étkezzen, bőségesen fogyasztva fehérjéket (fehér húsok, hal, tojás), és sok párolt zöldséget, valamint olyan szénhidrátokat, melyek nem terhelik meg emésztő rendszerét ( édesburgonya, sütőtök, gesztenye, baszmati rizs).

Törekedjen a bőséges folyadék bevitelre is, és egyen gyümölcsöket, naponta többször, bár ezt az esti órákra nem ajánlom!

Következő levelében kérem, írja meg, hogy miket szokott enni, milyen a széklete, szült e már, akkor mennyit gyarapodott a súlya, milyen súllyal született a gyermeke? Sportol e? Dohányzik e? Hány kávét iszik naponta?

Üdvözlettel,

Ágnes