Hirdetés

Pajzsmirigyműtét után

Alulműködik a pajzsmirigyem és másfél hét múlva kiveszik mindkét pajzsmirigyem. Nagyon szeretnék lefogyni. Hogyan tehetném ezt? Olvastam, hogy műtét után még több kg feljön. Igaz ez? Mert nekem nem hiányzik.

Most is fogyokúrázok és nagyon nehezen mennek le a kilók. Kenyeret, süteményeket egyáltalán nem eszek és déltől pedig már nem eszek reggelig semmit. Mégse mennek le a kilók.

Az ön esetében, a pajzsmirigy eltávolítása után azokat a hormonokat kapja tablettában, amelyeket már nem termel a pajzsmirigye. Mivel, ezek a hormonok szabályozzák az anyagcserét, így a hormonok szedése mellett ügyeljen arra, hogy ne egyen magas szénhidrát tartalmú ételeket, így el tudja kerülni a túlsúly kialakulását.

Tudja, az ördög a részletekben lakozik! Írja le, egy heti étrendjét: mit evett, és mikor?  Remélem, megtaláljuk a megoldást!

Üdvözlettel, Ágnes

 

Kedves Doktornő!
 
Egy heti étrendem az abból áll, hogy reggel megiszom a fekete kávét délelőtt egy kis gyümölcs ebéd pedig vagy zöldség vagy gyümölcs, ha zöldség akkor van mikor egy héten egyszer beiktatok húst. De délután és este már nem eszek.

 

Köszönöm, hogy megírta az étrendjét, mert kiderült, hogy ön sok gyümölcscukrot fogyaszt, és kevés húst. Javaslom, hogy cserélje fel a gyümölcsöket húsra, és ehhez egyen zöldséget. Ezt megteheti este is, így nem éhezik (mert ezzel takarék üzemmódra állítja a szervezetét), és a súlya mégis csökkenni fog! Várom további kérdéseit!

Üdvözlettel,

Dr Leitem Ágnes