Hirdetés
 Sajtroppancs

Sajtroppancs

A sajtot nagyon nehéz úgy bepanírozni, hogy az sütés közben el ne kezdjen szökni. A MAGGI talált egy nagyszerű megoldást ennek kiküszöbölésére: olaj nélkül lehet sütni a sajtokat ezzel a MAGGI-keverékkel! Nincs több bosszankodás, sőt, nincs erős olajszag sem! 

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 35 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Húsmentes étel

Elkészítés

Az egész sajtokat egyenletesen kenjük be vékonyan olajjal. A tasakban található keverékbe forgassuk meg alaposan, majd helyezzük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, és 180 °C-on 10 percig süssük ropogósra.

Tálalás

Köretként párolt rizst, burgonyapürét adjunk hozzá.

Tálalásnál locsoljuk meg pár kiskanál áfonyalekvárral.

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

4 db camembert egészben
1 tasak MAGGI Csirkecombok pikáns bundában alap
1 dl napraforgó olaj

Receptben található alapanyagok:

Hirdetés
Hirdetés