1 db csirkemellfilé apró kockákra, vagy csíkokra vágva
1 nagyobb fej vöröshagyma kockákra vágva
2 nagyobb sárgarépa (én már újból készítettem)
2 nagyobb zöldség vagy paszternák
1 db leveskocka
pici víz
só,
bors
Megtisztítom a húst és apró kockákra vágom, vagy csíkozom.
A zöldségeket meghámozom, megmosom és felkockázom, a hagymát szintén.
Pici vajon megfonnyasztom a hagymát, majd hozzáadom a húst és befűszerezve pirítom. Öntök hozzá kevés levet és mikor a hús már teljesen fehér és majdnem puha, hozzáadom a zöldségeket, picit még fűszerezhetem és legyen kevés víz alatta.
Addig párolom, amíg a zöldségek majdnem teljesen puhák lesznek.
Belemorzsolom a leveskockát és párolom, amíg teljesen kész nem lesz.
Tálalhatom önmagában, ezt paleosok figyelmébe ajánlom, vagy rizs körettel fogyasztható.