Hirdetés
Bundázott húsok

Bundázott húsok

Rántott hús maszatos konyha és erős olajszag nélkül! Gyors és ízletes megoldás a hétköznapokra, amikor kedvezni szeretnénk a családnak, de sem időnk, sem kedvünk nincs sok időt a konyhában tölteni.

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 50 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Tejmentes étel

Elkészítés

A húsokat alaposan megmossuk, majd megtöröljük. A csirkemellből és a karajból is körülbelül 10 dkg-s szeleteket vágunk. A csirkecombokat szétválasztjuk alsó- és felső combra, és csont mellett bevágjuk. A MAGGI Csirkemell sajtos bundában alap tartalmát egy mélyebb tálba öntjük. Az előkészített nyersanyagokat kevés olajjal egyenletesen átkenjük, a felesleget lecsepegtetjük, majd a sajtos bundába forgatjuk. Egyenként, a sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd 250 °C-on 17-20 perc alatt ropogósra sütjük.

Tálalás

Köretként vajas burgonyapürét, hasábburgonyát és párolt zöldségeket is kínálhatunk hozzá.

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

20 dkg csirkemellfilé
20 dkg sertés rövidkaraj
2 db csirkecomb
1 tasak MAGGI Csirkemell sajtos bundában alap
1 dl napraforgó olaj

Receptben található alapanyagok:

Hirdetés
Hirdetés