
Bundázott húsok
Rántott hús maszatos konyha és erős olajszag nélkül! Gyors és ízletes megoldás a hétköznapokra, amikor kedvezni szeretnénk a családnak, de sem időnk, sem kedvünk nincs sok időt a konyhában tölteni.
Elkészítés
A húsokat alaposan megmossuk, majd megtöröljük. A csirkemellből és a karajból is körülbelül 10 dkg-s szeleteket vágunk. A csirkecombokat szétválasztjuk alsó- és felső combra, és csont mellett bevágjuk. A MAGGI Csirkemell sajtos bundában alap tartalmát egy mélyebb tálba öntjük. Az előkészített nyersanyagokat kevés olajjal egyenletesen átkenjük, a felesleget lecsepegtetjük, majd a sajtos bundába forgatjuk. Egyenként, a sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, majd 250 °C-on 17-20 perc alatt ropogósra sütjük.
Tálalás
Köretként vajas burgonyapürét, hasábburgonyát és párolt zöldségeket is kínálhatunk hozzá.