Köretével töltött csirkecomb roston sütött kerti javakkal
Szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat lázba hozó, roppanós vitaminbombát tálalt nekünk a gyopárosfürdői Corvus hotel séfje. Egyszerűen ellenállhatatlan!!!
Szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat lázba hozó, roppanós vitaminbombát tálalt nekünk a gyopárosfürdői Corvus hotel séfje. Egyszerűen ellenállhatatlan!!!
Gyerek-, vendég- és családbarát étel ez a javából! És még arra is gondoltunk, hogy az se terhelje túl magát, aki készíti!
Luxus, amit néha nagyon jó megengedni magunknak. Egy probléma lehet vele: az ízlelőbimbókat úgy elkényeztetjük ezzel az ízvilággal, hogy szomorú tekintetek szegeződnek majd ránk, amikor elfogy minden morzsa.
Ehhez az ételhez ősz kell. Vagy tél. Kipirult arcok, amiket a hideg megcsípett. Egy szépen megterített asztal. És egy bátor háziasszony, aki nem hőköl vissza a hosszú címtől. Mert az elkészítés nem bonyolult. A siker biztosított.
Nyárias étel Miguel csirkeszárnya, amelyet természetesen nem Miguel, hanem OZ készít el nekünk. Mindazonáltal, elég, ha csak nyárias hangulatba kerülünk, és már készíthetjük is!