Tipikus OZ-féle étel. Alaposan megfűszerezte, a kalóriákat viszont egészen szűken mérte. Inkább hidegebb napokra ajánljuk. Akkor is ebédre, mert valahogy déli hangulata van. Talán azért, hogy miközben az ízek harmóniáját élvezzük, legyen alkalmunk a kinti tájat is csodálni.
Őszintén bevalljuk: ez nem egy rövid recept. De ha úgy dönt, hogy elkészíti és követi tanácsainkat, akkor nem fog csalódni, az biztos!
Az igazi. Az eredeti. A lehető legfinomabb. A legklasszikusabb. A legozosabb!!! Hagyományörző napokra!
Ez nem az a készítés közben beszélgetős étel: itt jár a kéz, szeletel, karikáz, forgat, kever, márt, s röpke fél óra alatt kész is vagyunk. Egy pohárka könnyű bor kíséretében kezdődhet a falatozgatás.
MAGGI-szakácsunk főként a hölgyeknek ajánlja ezt a gyümölcságyon heverő könnyű húst. Azért biztos fog tetszeni a gyümölcságyon heverő könnyű húst kedvelő hölgyeket kedvelő férfiaknak is.