
OZ currys szendvicskrémje Graz-ból
Ismét egy fejezet OZ határozottan vállalható múltjából. Noha a recept Ausztriából érkezett hozzánk - OZ fejében -, az ízek távolabrra és inkább Keletre repítenek minket. Kellemes utazást!
Elkészítés ideje:
15 perc + 1 óra
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Lisztérzékenyek is fogyaszthatják
Cukorbetegek is fogyaszthatják
Tejmentes étel
Elkészítés
A majonézen kívül a hozzávalókat aprítógépbe tesszük, és krémes állagúra kevertetjük. Utána egy tálban jól összedolgozzuk a majonézzel. Hűtőszekrényben 1 órán át állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Tálalás
A krémet szendvicskenyérre vagy bagettre kenjük, megszórjuk apróra vágott vöröshagymával, petrezselyemzölddel díszítjük.
Hány főre szóljon:
Hozzávalók
20 dkg csemege debreceni
héj nélkül
negyed
fej hagyma
0.5 kk őrölt kömény
0.5 kk őrölt bors
0.5 kk őrölt cayenne-i bors
2 tk curry
2 tk mustár
14 dkg házi majonéz