Ez a szimplának tűnő gyümölcsleves azért rendesen fel van tuningolva: egy kis csokoládé, egy kis vörösbor... Azért gyerekek is bátran megkóstolhatják!
Menjünk a piacra, rakjuk tele a kosarunkat mindenféle harsogó primőrrel, biciklizzünk haza, és dobjuk össze ezt a remek levest! Addigra, remélhetőleg, a párunk már lenyírta a füvet, és egy kellemes és könnyű ebéddel ünnepelhetjük meg a tavaszt, madárcsicsergés közepette! Na, hogy hangzik?
Hagyomány és egyszerűség. De azért újburgonyából az igazi! A friss petrezselyemzöld egészen megbolondítja.
Az ősz színei és ízei köszönnek be konyhánkba ezzel a selymes állagú, melengető, varázslatos ízvilágú levessel. Az első kanál után már mosolyogni fog - garantáljuk!
Arra az érzésre vágyik, amit akkor ismert meg, amikor egy hideg síelős napon, betért egy hüttébe, és rendelt egy tál gőzölgő gerslilevest, ami finom volt és felmelegítette? Készítse el velünk ezt az eredeti tiroli receptet, és itthon is átélheti ezt az érzést!
A klasszikus vasárnapi ebédre való húsleves, szoros időbeosztással rendelkező háziasszonyok számára. Minden igazi, a hús, a zöldségek, és a MAGGI-ban rejlő fűszerek is, csak éppen gyorsabban elkészülünk vele. Az ízhatás pedig garantált.