Nyáron hideg gyümölcslevest illik készíteni és jó ízűen fogyasztani! Például barackból! Annak is a kopaszabbik, nektarin elnevezésű fajtájából!
Tavasszal érkeznek végre a friss, roppanós primőrök, köztük a cukorborsó. Ha ilyet vehetünk és ehetünk, eltölt minket az a bizsergető öröm, ami a természet ébredésével belénk költözik. OZ is hasonló ihletettségben találta ki ezt a levest.
Ez a leves szívet-lelket és átfagyott testet is melenget! Készítse el szívvel-lélekkel, és kínálja a hidegből érkezőknek!
Azon töri a fejét, hogy milyen levest készítsen családjának? Nemrég volt húsleves, borsóleves és bableves? Itt egy remek ötlet! Könnyű elkészíteni és nem találtunk még olyat, akinek ne ízlett volna!
Ha krémlevesekre gondolunk, ritkán jut eszünkbe a paprika. Pedig gyakrabban kellene... OZ méltó helyére helyezi ezt a zöldséget a levesek körében is! Kipróbálandó!!!! Ja! A Mayers OZ osztrák éttermének neve.
Ez a leves visszaadja a pasztináknak méltó helyét a zöldségek között. Ha elkészíti és megkóstolja, akkor bizonyára így fog vélekedni Ön is. Próbálja ki!
Az egyik legszebb levesünk. A könnyedebb fajsúlyú klasszikus paradicsomlevest itt a húsgombóc és a bőkezűen mért parmezán alakítják kiadós, isteni fogássá.