Hirdetés
Forró csokoládé a dermesztő karib-tengeri télben

Forró csokoládé a dermesztő karib-tengeri télben

OZ fantázianeve némileg gúnyos, az ital íze viszont selymes és kókuszos!!!! 

Backward
Forward
Bezárás
Elkészítés ideje: 20 perc
Elkészítés nehézsége: 1
Elkészítés költsége: 1
Húsmentes étel
Lisztérzékenyek is fogyaszthatják

Elkészítés

A hozzávalókat összefőzzük. Édesszájúak ízesíthetik egy kis cukorral.

Tálalás

Kávéscsészékbe öntjük a folyadékot, és tejszínhabbal díszítjük. Kókuszpuszedlit kínálhatunk hozzá.

Hány főre szóljon:

Hozzávalók

2 dl tej
2 dl kókusztej
zsírszegény
5 dkg étcsokoládé (min. 85% kakaótartalommal)
5 cl rum
tejszínhab
ízlés szerint
Hirdetés
Hirdetés