Báránygerinc erdei gomba raguval és kukoricás dödöllével, ahogy azt a Lotus Therme főszakácsa készíti
Ezzel a recepttel beköltözik Zala megye a konyhájába! A dödölle, a gomba, a hagymák: micsoda kompozíció! és micsoda ízek!
Ezzel a recepttel beköltözik Zala megye a konyhájába! A dödölle, a gomba, a hagymák: micsoda kompozíció! és micsoda ízek!
Őszintén bevalljuk: ez nem egy rövid recept. De ha úgy dönt, hogy elkészíti és követi tanácsainkat, akkor nem fog csalódni, az biztos!
Az igazi, eredeti, ahogy azt az amerikai filmekben is látni szokás! Gazdagon megrakva, füstös ízű húspogácsával, kéz külső részén lecsurgó isteni nedűvel: itt a hamburger!
Az egész napi szabadban végzett munkához kellett az energia. Megmutatjuk, hogy hogyan is készül egy igazi, tartalmas keménylebbencs, úgy emberesen! Ha a Tanya Csárdában járunk, érdemes megkóstolni!
Ha máskor nem is, ilyenkor beengedjük a gyerekeket a konyhába! Ha nincs saját, hívjunk át a szomszédból! Vagy, mi válunk ismét gyermekké - ahogy Sanyi is tette Farkas Vilmos, mestercukrászunk oldalán. Nézzék és készítsék! Ne egyedül!
Amatőr mestereink egyike, Szabó Anita, a délszláv hagyományokhoz nyúlt, és egy remek egytálételt varázsolt elénk. Érdemes kipróbálni ezt a receptet: ha követjük, megbízható értéket tálalhatunk családunknak!