Ázsiai sárgarépaleves kókusztejjel és csirkemell kockákkal
Hogyan készítsünk könnyedén otthonunkban egzotikus ételt anélkül, hogy ehhez hosszadalmas és nehézkes bevásárlókörutat kellene tennünk? Hát így!!!! Ezúttal csirkemell kockákkal feldobva.
Hogyan készítsünk könnyedén otthonunkban egzotikus ételt anélkül, hogy ehhez hosszadalmas és nehézkes bevásárlókörutat kellene tennünk? Hát így!!!! Ezúttal csirkemell kockákkal feldobva.
Az ázsiai alaplevesünk megmarad tisztán zöldségesnek, ha ezt a verziót választjuk. A friss spenót jelenléte sok hasznot hoz: tele van vitaminnal és szépen díszít!
Egzotikus, ámde nem is olyan bonyolult alaplevünkhöz ezúttal igazi ínyencséget társítunk: a már hazánkban is jól ismert garnélát. Így lesz ünnepi a szerény kis alaplé.
Az ázsiai alaplevünket ezúttal hallal egészítjük ki, ami, ha lehet, még egészségesebbé teszi ételünket. Nem mellesleg: finomabbá is! Egyébként, ez a videó rejti a teljes alaplé-készítés filmjét is!
Amikor hideg van. Amikor elfáradtunk az egész naptól. Amikor már nagyon éhesek vagyunk. És amikor egy finom, gyors levesre vágyunk!
A cékla olyan jóságos zöldség, és mégis, általában csak őszi-téli savanyúságként ismerik, visszafogott, ámde színes kísérőként. Pedig sokkal több ennél a legpirosabb zöldségünk! OZ levese is ezt bizonyítja.
Egészség a javából: könnyed csirkehús, leves, zöldségek és mintegy ráadásként a sütőtök! Ezzel a levessel elbarikádozza magát a nátha elől!!!!
"A szerény csirkemáj frenetikus főszerepben!" "Alig lehet ráismerni az eddig árnyékban élő belsőségre!" "Amikor a félénk mellékszereplőből világsztár lesz!" Ilyesmi címlapsorokat gondolnánk ehhez a "műhöz".
Már többször szemezett a zöldségesnél ezzel a furcsa alakú zöldséggel, de még sosem próbálta? Itt az alkalom! A család a krémlevesben már nem ismeri fel az alkotóelemeket, így a belehintett szeretetünkre foghatjuk e remek ízeket.
Szinte leves. De nem teljesen. Szinte téli. De egy kevésbé meleg nyári napon is üdít. Szinte fogyókúrás. De csak akkor, ha nem faljuk fel egyszerre az összeset!
Nem gyakran kerül nyúl az asztalára? Ha mégis előfordul, és az nem csokiból van, akkor mindenképpen egy ilyen elronthatatlan és fenséges receptre lesz szüksége, mint ez!
Sűrű, lélekmelengető levest talált ki OZ, a ma ismét divatos kölessel és az állandó népszerűségnek örvendő kacsával. Ősszel, télen, tiszta szívből, az Önök asztalára!
Gizi, "amatőr mesterünk" kolumbiai krumplilevesét úgy kell jellemeznünk, hogy egyszerű, de nagyszerű. Megállja a helyét vasárnapi ebéd levesként. Fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják. Könnyen elkészíthető. Mire vár akkor? Lásson neki!
Ez a leves szívet-lelket és átfagyott testet is melenget! Készítse el szívvel-lélekkel, és kínálja a hidegből érkezőknek!
Azon töri a fejét, hogy milyen levest készítsen családjának? Nemrég volt húsleves, borsóleves és bableves? Itt egy remek ötlet! Könnyű elkészíteni és nem találtunk még olyat, akinek ne ízlett volna!
Frissítő élményt ígér ez az igazán idény-jellegű étel. Mert a karalábé tavasszal az igazi, amikor zsenge, amikor ropog, amikor hasad, egyenesen a konyhánkba szállítva a kikeletet!
Az egyik legszebb levesünk. A könnyedebb fajsúlyú klasszikus paradicsomlevest itt a húsgombóc és a bőkezűen mért parmezán alakítják kiadós, isteni fogássá.
Sokan ódzkodnak a sertéshústól, attól tartva, hogy az nem olyan egészséges, mint a szárnyasok húsa. Ezt erősen vitatnánk; főleg, ha így készíti, ahogy ebben a receptben mi!
Egyezzünk meg abban, hogy egy steak, ha megfelelő minőségű, csak finom lehet. Ezúttal currys verzióban lesz mennyei!