Bazsalikomos zöldségekkel sült csirkemellfilé ementális-spenótos pirított puliszkával
Pazar színek és pazar ízek - mosolygó szemek és boldog gyomor: ezeket ígéri és váltja be ez a recept! Okozzon örömet vele!
Pazar színek és pazar ízek - mosolygó szemek és boldog gyomor: ezeket ígéri és váltja be ez a recept! Okozzon örömet vele!
A palóc ételek jellemző íze a pikánsan savanyú, amit legfőképpen levesekben találhatunk. Ezzel a "leveses" csirkével tehát Palócföldre röppenünk, annak is a legízletesebb sarkába.
Már többször szemezett a zöldségesnél ezzel a furcsa alakú zöldséggel, de még sosem próbálta? Itt az alkalom! A család a krémlevesben már nem ismeri fel az alkotóelemeket, így a belehintett szeretetünkre foghatjuk e remek ízeket.
Újrafelfedezett ősi alapanyagunkra "épül" ez az étel - tulajdonképpen a rizses hús unokatestvére! Na, amolyan OZ-módra!
Egy étel a hezitálóknak. Akik nem tudják pontosan, hogy mit szeretnének, hideget vagy meleget, nyerset vagy sültet, csak egyben biztosak: legyen finom. Íme, itt a megoldás!
Magyaros alapanyagokkal is varázsolhat egy "kis Kínát" a konyhájába, néhány igazán távolkeleties fűszer segítségével. Az eredmény könnyed és autentikus lesz. OZ ismét remekelt!
A konyhaművészet egyik varázsfűszere a tárkony, amely teljesen új ízeket tud elővarázsolni hétköznapi alapanyagokból. Egy egyszerű zöldbabfőzeléket a videó alapján várva várt vacsorává léptethetünk elő.
A nagymamánál még a kevéssé kedvelt zöldbablevesnek is más íze volt… Valami ilyesmi. Tejföl és tejszín keverékével bolondítjuk, aki szereti, ecettel savanyíthatja.
Olvassa csak el figyelmesen a receptet! A „trükk” a fűszerezésben van! Igazi ínyencfalatot készít el, ha megpróbálkozik ezzel az étellel.
Kezdő háziasszonyok, figyelem! Most már nincs több kifogás, hogy "még egy főzeléket sem tudok elkészíteni", mert itt a biztos, gyors és egyszerű recept! Csak próbálja meg!