Pulykamellragu vargányával és cukkinivel sajtmártásban, sütőtökkel
Mi kell a családnak? Zöldség, hús, pompás ízek minden "generáció" számára, egészséges étrend! Íme!
Mi kell a családnak? Zöldség, hús, pompás ízek minden "generáció" számára, egészséges étrend! Íme!
Kint a kertben, egy grillen sütögetve, esetleg egy pohár ouzoval a kézben, a kék ég alatt, barátokkal, családdal... Könnyen teremthet egy kis görögös hangulatot, amiben tökéletes társ lesz ez az étel párosítás is.
Legeslegelső nyertesünk remeke ez az étel, amit ugyan előételként tartunk számon, de főfogásként is megállja a helyét. Igazi magyaros ízek, egy kis csavarral! Az Ön konyhájában is győztes fogás lesz, az biztos!
Klasszikus kissé átgondolva: OZ igazi specialitása! Kombinálja a gyerekkor kedves gasztronómiai emlékeit a mai kulináris igényeivel. Ami "kisül" belőle, az pedig egyszerűen remek!
Ez a leves egyszerre trendi és egészséges, ráadásul, elkészíteni sem bonyolult. Ősszel és télen akár hetente az asztalra kerülhet, nem fogják megunni!
Zseniálisan találkozik össze ebben az ételben a zalai gasztronómia a mai modern főzéstudomány elemeivel, hogy a végén egy trendin hagyományos vagy hagyományosan trendi, de mindenképpen fenséges étel kerüljön ki a kezünk közül!
Zalai származású médiaszemélyiségünk specialitását készítheti el ezen recept alapján. Meglepően egyszerű, meglepően kevés cukortartalommal. Egyáltalán nem meglepően, hanem természetesen finom!
Ez a szimplának tűnő gyümölcsleves azért rendesen fel van tuningolva: egy kis csokoládé, egy kis vörösbor... Azért gyerekek is bátran megkóstolhatják!
A tárkony egy uralkodó típusú fűszer. Ebben az ételben is dominál, mégis, az összes többi hozzávaló íze is kidomborodik. Gratulálunk, OZ!
A konyhaművészet egyik varázsfűszere a tárkony, amely teljesen új ízeket tud elővarázsolni hétköznapi alapanyagokból. Egy egyszerű zöldbabfőzeléket a videó alapján várva várt vacsorává léptethetünk elő.
Menjünk a piacra, rakjuk tele a kosarunkat mindenféle harsogó primőrrel, biciklizzünk haza, és dobjuk össze ezt a remek levest! Addigra, remélhetőleg, a párunk már lenyírta a füvet, és egy kellemes és könnyű ebéddel ünnepelhetjük meg a tavaszt, madárcsicsergés közepette! Na, hogy hangzik?
Hagyomány és egyszerűség. De azért újburgonyából az igazi! A friss petrezselyemzöld egészen megbolondítja.
Az ősz színei és ízei köszönnek be konyhánkba ezzel a selymes állagú, melengető, varázslatos ízvilágú levessel. Az első kanál után már mosolyogni fog - garantáljuk!
A vegetáriánusok és a kisétkűek csak úgy magában is fogyaszthatják. Persze, akit nem lehet eltántorítani a húsfogyasztástól, hús mellé köretként, mártásként is tálalhatja.
Ez az étel nagyon tipikusan magyaros. Pedig régiónként változik a töltött káposzta receptje! Ez az étel tipikusan karácsonyi. Pedig szívesen esszük az összes hűvösebb hónapban! Ami biztos: jó, ha ismerünk egy jól bevált receptet! Akár karácsonyra, akár csak úgy. OZ-ét bátran követheti!
Húsvétkor szinte kikerülhetetlen. Íme a mi variációnk. Ott a helye az ünnepi asztalon!
Az újra-trendi köles az örökös -magyar- kedvenc paprikás mártással, az illatos vargányával és a mindig-jó szalonnával: íme egy igazi OZ-remek! Ráérős őszi napokra!
A nagymamánál még a kevéssé kedvelt zöldbablevesnek is más íze volt… Valami ilyesmi. Tejföl és tejszín keverékével bolondítjuk, aki szereti, ecettel savanyíthatja.
Olvassa csak el figyelmesen a receptet! A „trükk” a fűszerezésben van! Igazi ínyencfalatot készít el, ha megpróbálkozik ezzel az étellel.
Van, amikor minden perc számít… Ezt a levest elkészítheti alig fél óra alatt és a parmezános galuska még különlegessé is teszi!