Almás palacsinta portóis mazsolával
Ez a kissé „részeges” recept bódítóan hat majd az ízlelőbimbóira; hagyja magát elcsábulni!
Ez a kissé „részeges” recept bódítóan hat majd az ízlelőbimbóira; hagyja magát elcsábulni!
Meghökkentő ízkombináció lehengerlően finom eredménnyel. Ajánljuk vadhúsokhoz, de tökéletesen megállja a helyét egy egyszerűbb sertéssülttel, vagy akár szárnyassal is.
Ez a film nem csak egy - remek - recept, hanem egy igen élvezetes ismeretterjesztő előadás is! Amíg jár a kezünk, hogy elkészítsük a könnyű és ízletes halas ételünket, rengeteg mindent megtanulhatunk Szabó Pétertől a halakról általában, és a barramundiról külön is!
Őszintén bevalljuk: ez nem egy rövid recept. De ha úgy dönt, hogy elkészíti és követi tanácsainkat, akkor nem fog csalódni, az biztos!
Könnyű vacsoraötlet, amely évszaktól függetlenül elkészíthető. Kicsit megvadítva egy kis fokhagymával és fehérborral. OZ fakanalai között az egyszerű is gyakran mennyei!
A citrom mindent visz és könnyeddé varázsol. A lencse selymes lesz, a köménnyel feldobott kolbászkák pedig tulajdonképpen álcázott fasírtocskák. Semmi ártalom, semmi elnehezülés. Csak egy remek téli étel.
Farsangra, vagy egy kiadós leves után bármikor, gyerekekkel vagy gyerekeknek, a fánk örök! Ráadásul, a forgácsfánk elronthatatlan!
Tavasszal az elsők között kapható a piacokon a friss, ropogós karalábé. Ha már ki vagyunk éhezve a friss zöldségre és egy gyors, egyszerű és könnyű étket szeretnénk készíteni, nyugodt szívvel ajánljuk e fogást.
Tipikus, társaság-váró, bulira készülő ital receptje ez, nem tagadjuk! Úgyhogy egy-két gyors telefon, üzenet a barátoknak, pár pillantás a filmre és a receptre és már itt is a hétvége fénypontja!
Nem gyakran kerül nyúl az asztalára? Ha mégis előfordul, és az nem csokiból van, akkor mindenképpen egy ilyen elronthatatlan és fenséges receptre lesz szüksége, mint ez!
A MAGGI pompás találmányát lehet kipróbálni ezt az ételt készítve: egy tasakban található meg az igazán mosogatás-kímélő sütőzacskó és a belevaló ételeket pazarul megízesítő fűszerkeverék. Gyors lesz, finom lesz és kevés dolga lesz. Éljen a család!
Egyszerű. Gyors. Könnyű. Ízletes. Halas. Salátás. Nőies, de férfiak is elcsábul(hat)nak. Mindenképpen kipróbálandó.
Meglepő házasítások sora ez az étel, és talán azon is meglepődik majd, hogy mennyire fenséges tűzijáték az ízlelőbimbóinak! Ne gondolkodjon tovább, próbálja ki!
A cím mindent elárul. Szerintünk azt is, hogy érdemes elkészíteni. Mert érdemes megkóstolni. És aztán újra elkészíteni. És aztán újra megkóstolni…
Ritkán készít vadat? Ritkán készít aszalt fügés fehérkáposztát? Vigyázzon! Csak nehogy „rászokjon“!!!
Hogy édesség-e ez igazán? nem mondhatnánk... Ideális vacsora-záró akkord viszont: van benne sajt, van benne édes, könnyed az egész és elkészíteni sem ördöngősség. Mégis... van benne valami kis ördögi pikáns huncutság!
Egzotikum a javából - egyszerű hozzávalókkal! OZ nagy mestere ezeknek a remek egyvelegeknek! Hűvösebb napokra a legjobb választás!
Ünnepelni készülnek? Ne is keressen tovább! Itt a megfelelő főétel! Könnyű és könnyed! És természetesen: a tökéletes kísérője egy pohár pezsgő! Egészségére!
Ideális lélekmelengető leves késő ősztől kora tavaszig egy jó kirándulás, fázós nap, szánkózós délután után.
A vegetáriánusok és a kisétkűek csak úgy magában is fogyaszthatják. Persze, akit nem lehet eltántorítani a húsfogyasztástól, hús mellé köretként, mártásként is tálalhatja.