Bagett, ahogy azt az egész család szereti
Kenyeret sütni otthon?! Dehogy képtelenség!!!! Nagyon is egyszerű, és olyan illat lesz tőle az egész lakásban, hogy még a szomszéd is irigykedni kezd! Ne féljen, süssön!
Kenyeret sütni otthon?! Dehogy képtelenség!!!! Nagyon is egyszerű, és olyan illat lesz tőle az egész lakásban, hogy még a szomszéd is irigykedni kezd! Ne féljen, süssön!
Nem tagadjuk: annak, aki ezt az ételt készíti majd el, két dologgal kell rendelkeznie: idővel és némi konyhai rutinnal. Viszont aki ezt elkészíti, bizonyára egy igazi ínyenc! És aki ezt elkészíti és körbekínálja, csak elismerésre és a rajongói tábor növekedésére számíthat! Jó munkát!
Nyári estékre, kerti partikra, hőségre. Friss, üde és hangulatos ez az olaszos ízesítésű szendvicskrém.
Hagyomány és újdonság békés együttélését jeleníti meg ez az ételköltemény. Mondhatni: mindenkit közös nevezőre hoz!
A palóc ételek jellemző íze a pikánsan savanyú, amit legfőképpen levesekben találhatunk. Ezzel a "leveses" csirkével tehát Palócföldre röppenünk, annak is a legízletesebb sarkába.
Mondhatni, hogy ennél az ételnél ötlet ötlet hátán hever: a spagetti nem is tésztából van és Frédi is bejut a konyhába. Olyan mintha olaszos lenne, miközben kőkorszaki. Vagy inkább az ultramodern divat szerinti "paleolit"? Ja! Egyébként nagyon finom!
Zöldséges és húsos, minden kívánságot teljesítő egytálétel ez, amit bátran elkészíthet! Csak egy a gond: ebből az ételből nem szokott másnapra maradni!
Ez nem az a készítés közben beszélgetős étel: itt jár a kéz, szeletel, karikáz, forgat, kever, márt, s röpke fél óra alatt kész is vagyunk. Egy pohárka könnyű bor kíséretében kezdődhet a falatozgatás.
Tipikus nyári recept ez - ilyenkor mosolyognak ránk a piacon a szép, nagy cukkinik, amikkel könnyű lesz elkészíteni OZ pompás kreációját!
A krémlevesek nagy családi kedvencek: el is lehet bennük rejteni néhány olyan alapanyagot, amiket a gyermek nem kifejezetten szeret, könnyű bekanalazni, és a betétek igen vidámmá tehetik. Íme egy finom brokkoli krémleves bizonyítékul!
Mondhatni: egy modernizált klasszikus! Majdnem egy vasárnapi ebéd főfogása, csak a megszokottság monotóniája nélkül! Finom, frissítő, mégis hagyományőrző. Mindenképpen kipróbálandó!
Havas táj. Napsütés. Sílécek. Ebédidő. Hütte. Gőzgombóc. OZ receptje. Tökéletesség.
Ilyen az, amikor Sanyi és OZ megéheznek, de rengeteg megbeszélnivalójuk akad, amihez nyugodt, pohár melletti ücsörgés is szükséges. Felteszik ripsz-ropsz ezt a levest, megbeszélik, amit kell, és már kész is az ebédjük!
Elegáns hangzású előkelő ételköltemény ez. Elkészíteni nem bonyolult, elfogyasztani pedig élmény!
Nem a megszokott bográcsétel, viszont a megszokott OZ minőség: egyszerű, ötletes és pazar ízvilágú ételt készíthetünk, ha ezt a receptet választjuk. A leves, a főzelék és az egytálétel útelágazásánál.
Ez az étel magát ajánlja már a címével is. Bélszín és vargánya: a gasztronómia két uralkodója, akik fenséges szövetséget kötnek ebben a receptben. Teszik mindezt úgy, hogy a kevésbé gyakorlott háziasszonynak sem kell megijednie tőlük.
Alaptételként elkönyveltetett, hogy "a csülök a sertés legízesebb húsa" Azt is belátjuk, hogy nem biztos, hogy egy fogyókúra fő eleme. Tehát: aki finomat szeretne enni, és el tud feledkezni a vonalai felőli aggodalomról, készítse el ezt a remek ételt, követve eme remek receptet!
Vannak dolgok, amiket nem kell túlmagyarázni. Sertéshúsunk van otthon, és olaszos hangulatban vagyunk? Akkor itt a tökéletes vacsora-ötlet!!! Ennyi!
Ez a leves szívet-lelket és átfagyott testet is melenget! Készítse el szívvel-lélekkel, és kínálja a hidegből érkezőknek!
Azon töri a fejét, hogy milyen levest készítsen családjának? Nemrég volt húsleves, borsóleves és bableves? Itt egy remek ötlet! Könnyű elkészíteni és nem találtunk még olyat, akinek ne ízlett volna!