Bécsi szalontüdő osztrák zsemlegombóccal
Őszintén bevalljuk: ez nem egy rövid recept. De ha úgy dönt, hogy elkészíti és követi tanácsainkat, akkor nem fog csalódni, az biztos!
Őszintén bevalljuk: ez nem egy rövid recept. De ha úgy dönt, hogy elkészíti és követi tanácsainkat, akkor nem fog csalódni, az biztos!
Az igazi. Az eredeti. A lehető legfinomabb. A legklasszikusabb. A legozosabb!!! Hagyományörző napokra!
Rántott hús maszatos konyha és erős olajszag nélkül! Gyors és ízletes megoldás a hétköznapokra, amikor kedvezni szeretnénk a családnak, de sem időnk, sem kedvünk nincs sok időt a konyhában tölteni.
MAGGI-szakácsunk főként a hölgyeknek ajánlja ezt a gyümölcságyon heverő könnyű húst. Azért biztos fog tetszeni a gyümölcságyon heverő könnyű húst kedvelő hölgyeket kedvelő férfiaknak is.
Mondhatni: egy modernizált klasszikus! Majdnem egy vasárnapi ebéd főfogása, csak a megszokottság monotóniája nélkül! Finom, frissítő, mégis hagyományőrző. Mindenképpen kipróbálandó!
A régi idők karácsonyát idézzük meg - nagyon is mai variációkkal. Sokan készítenek kocsonyát, sokan viszont csak szeretnének - esetleg nincs kitől ellesniük.... Íme OZ verziója. Megbízható, tényleg!
A cím mindent elárul. Szerintünk azt is, hogy érdemes elkészíteni. Mert érdemes megkóstolni. És aztán újra elkészíteni. És aztán újra megkóstolni…
A cukkini egy fiatal zöldség, aminek népszerűsége erőteljesen ível felfelé. Nem véletlenül. Nagyon "simulékony", sok mindennek jó barátja. A szűzpecsenyének is.
Ha valakinek nem szalad össze a nyál a szájában már csupán csak a recept címét olvasva, akkor az vagy éppen most lakott jól, vagy nem szeretne teljesen őszinte lenni! A jó hír az, hogy elkészítve, ez az étel pont azt nyújtja, amit ígér!
Sokan ódzkodnak a sertéshústól, attól tartva, hogy az nem olyan egészséges, mint a szárnyasok húsa. Ezt erősen vitatnánk; főleg, ha így készíti, ahogy ebben a receptben mi!
Egy igazi "trendi" érdekesség: van benne hús, van benne tészta és van benne a mostanában ismét divatos és nem mellesleg egészséges sütőtök. Az érdekes az, hogy az étel maga igazán könnyed! No meg persze fenséges.
Ünnep... Ez jut eszünkbe erről a receptről. Milyen szépen mutatna egy ünnepi asztalon, ugye? A cím hosszúsága viszont nem rejt túl sok bonyodalmat - legfeljebb időigényt. Amit pedig megérdemel egy ünnep!
A konyhaművészet egyik varázsfűszere a tárkony, amely teljesen új ízeket tud elővarázsolni hétköznapi alapanyagokból. Egy egyszerű zöldbabfőzeléket a videó alapján várva várt vacsorává léptethetünk elő.
Az újra-trendi köles az örökös -magyar- kedvenc paprikás mártással, az illatos vargányával és a mindig-jó szalonnával: íme egy igazi OZ-remek! Ráérős őszi napokra!