Balzsamecetes pulykasült mustármagos sörmártásban
Pulykát szeretne készíteni, de aggódik, hogy kemény vagy rágós marad? Íme itt egy recept, amelyik garantálja, hogy omlós és ízletes húst tálalhat majd a tányérokra!
Pulykát szeretne készíteni, de aggódik, hogy kemény vagy rágós marad? Íme itt egy recept, amelyik garantálja, hogy omlós és ízletes húst tálalhat majd a tányérokra!
Nem tagadjuk: annak, aki ezt az ételt készíti majd el, két dologgal kell rendelkeznie: idővel és némi konyhai rutinnal. Viszont aki ezt elkészíti, bizonyára egy igazi ínyenc! És aki ezt elkészíti és körbekínálja, csak elismerésre és a rajongói tábor növekedésére számíthat! Jó munkát!
Nyári estékre, kerti partikra, hőségre. Friss, üde és hangulatos ez az olaszos ízesítésű szendvicskrém.
Pazar színek és pazar ízek - mosolygó szemek és boldog gyomor: ezeket ígéri és váltja be ez a recept! Okozzon örömet vele!
Ebben a receptben ne a magyar klasszikust keressük, ropogós sült hagymával, hanem osztrák "Sógoraink" szaftos verzióját. OZ, aki náluk él, tökéletesen ismeri a legfinomabb változatát! Íme!
Azoknak, akik kedvelik a belsőségeket. Azoknak, akik kedvelik a különlegességeket. És azoknak, akik egyszerűen kedvelik a finom ételeket!
A rakottasok előnye, hogy kitűnő vendégvárók: előre összeállíthatók és a vendégség ideje alatt magában irul-pirul a sütőben, míg a háziasszonynak van ideje csevegni, koccintani…
Mi az a succotash mód? Nem áruljuk el, a filmből kiderül! Ahogyan az is, hogy kicsoda "Lángoló Szem és Vörös Torok", no meg az, hogy mi köze hozzájuk az amerikai mókusnak.... Rejtély a laptopkonya.hu-n!
Férfiasan hagymás, nőiesen "balzsamos"; férfiaknak focimeccshez, nőknek a teraszra csacsogni. Klisé? Persze! De azért megkóstolandó klisé!!!!
Különleges sörkorcsolyát tálalhat barátainak, férje/párja barátainak, szurkoló barátnőinek, sportos családjának. Nem bonyolult, de nem is hétköznapi!
Házias étel. Olyannyira, hogy igazából "otthonos" is. Aki ilyet vacsorázik, annak már semmi kedve nem lesz utána bárhová is elindulni, kimozdulni!
Közkedvelt és népszerű ételünk a rizseshús, annak minden formájában. Nos, itt valami hasonló készül. Mégis más. Kölest használunk és a végén közösen megállapítjuk: így is nagyon finom!!!
Csíp is, simogat is, távolra repít és közben itthon vagyunk, mi az? Hát egy csokis mexikói pulkyamellragu, tortillában tálalva, itt, nálunk, a laptopkonyha.hu-n! Azonnal kipróbálandó!
Mondhatni, hogy ennél az ételnél ötlet ötlet hátán hever: a spagetti nem is tésztából van és Frédi is bejut a konyhába. Olyan mintha olaszos lenne, miközben kőkorszaki. Vagy inkább az ultramodern divat szerinti "paleolit"? Ja! Egyébként nagyon finom!
Úgy tűnik, Frédibéni, a kőkorszak gasztronómja, néha vega, néha húsevő hangulatban volt - OZ elképzelése szerint legalább is. Amennyiben cukkinispagetti került az asztalára, azt néha csak paradicsomosan, néha meg sonkával is fogyasztotta. A XXI. században mindkettőt melegen ajánljuk - a laptopkonyháról!
Zöldséges és húsos, minden kívánságot teljesítő egytálétel ez, amit bátran elkészíthet! Csak egy a gond: ebből az ételből nem szokott másnapra maradni!
Ez nem az a készítés közben beszélgetős étel: itt jár a kéz, szeletel, karikáz, forgat, kever, márt, s röpke fél óra alatt kész is vagyunk. Egy pohárka könnyű bor kíséretében kezdődhet a falatozgatás.
Ez a pizzafajta kifejezetten sörkorcsolyaként "üzemel" jól: a szardella sós íze és a dolcelatte (gorgonzola-típusú sajt) pikánssága szinte megköveteli a sört, a fröccsöt, a hűsítő, nem túl alkoholos meccsnéző nedűt. Minipizzaként két izgalmas pillanat között fogyasztható.