Spenóttal töltött fasírozott gombás burgonyafőzelékkel
Klasszikus kissé átgondolva: OZ igazi specialitása! Kombinálja a gyerekkor kedves gasztronómiai emlékeit a mai kulináris igényeivel. Ami "kisül" belőle, az pedig egyszerűen remek!
Klasszikus kissé átgondolva: OZ igazi specialitása! Kombinálja a gyerekkor kedves gasztronómiai emlékeit a mai kulináris igényeivel. Ami "kisül" belőle, az pedig egyszerűen remek!
Olasz vegetáriánusoknak. Vegetárius olaszoknak. Olasz ételt kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Vegetáriánus ételeket kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Tésztaételt kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Laptopkonyhát kedvelő laptopkonyha-látogatóknak!
Íme az induló laptopkonyha.hu abszolút favoritja! Ezt készítse el velünk és biztosak vagyunk benne: hamarosan visszatér hozzánk!
Egyezzünk meg abban, hogy egy steak, ha megfelelő minőségű, csak finom lehet. Ezúttal currys verzióban lesz mennyei!
Alig néhány hozzávaló, egy sütő, pár perc foglalatosság – utána már csak a pirulást kell türelemmel kivárni: OZ ismét egy rendkívül egyszerű, de nagyszerű előételt mutat meg a lágy sajtok kedvelőinek.
Ünnepelni készülnek? Ne is keressen tovább! Itt a megfelelő főétel! Könnyű és könnyed! És természetesen: a tökéletes kísérője egy pohár pezsgő! Egészségére!
Egyszerű, nagyszerű, gyors, egészséges és finom! Mi kell ennél több?!
A párolt rizs az egyik leggyakrabban elkészített köret. Egyszerű, gyors, finom. Itt egy pici csavarral mutatjuk be: sütőben pároljuk.
Zseniálisan találkozik össze ebben az ételben a zalai gasztronómia a mai modern főzéstudomány elemeivel, hogy a végén egy trendin hagyományos vagy hagyományosan trendi, de mindenképpen fenséges étel kerüljön ki a kezünk közül!
Téli saláta, meglepő ízkombináció, tökéletes összhatás!
Nem bonyolult. Sőt. nagyon egyszerű. Tulajdonképpen, egy szárzellerrel megbolondított paradicsomsaláta. Mondhatni: "paradicsomsaláta á la laptopkonyha.hu". Készítse el, kóstolja meg, jó lesz, meglátja!
Nincs semmi jó a tévében? Megint a Keresztapa-trilógia egyik filmjét nézi majd meg? Pompás ráhangolódást jelenthet ez a különleges és fenséges tészta!
Ünnep... Ez jut eszünkbe erről a receptről. Milyen szépen mutatna egy ünnepi asztalon, ugye? A cím hosszúsága viszont nem rejt túl sok bonyodalmat - legfeljebb időigényt. Amit pedig megérdemel egy ünnep!
Spanyol különlegesség a "tapas" - apró falatkákat jelez, amivel régen lefedték a borosboharakat, hogy ne szálljon bele bogárka - és hogy valami majd felitassa az alkoholt a gyomorban. Ezt a falatkát ne tegyük a pohár tetjére, viszont mindenképpen kóstoljuk meg!
Spanyol előételt rejt ez a „tapas” elnevezés. Tehát: könnyű, könnyed és ízletes! Nem árt hozzá valami tüzes gitár-aláfestés és jót tesz egy pohár száraz és frissítő bor is!
A tárkony egy uralkodó típusú fűszer. Ebben az ételben is dominál, mégis, az összes többi hozzávaló íze is kidomborodik. Gratulálunk, OZ!
Menjünk a piacra, rakjuk tele a kosarunkat mindenféle harsogó primőrrel, biciklizzünk haza, és dobjuk össze ezt a remek levest! Addigra, remélhetőleg, a párunk már lenyírta a füvet, és egy kellemes és könnyű ebéddel ünnepelhetjük meg a tavaszt, madárcsicsergés közepette! Na, hogy hangzik?
OZ szerint a káposztából nemcsak paradicsomos formában lehet főzeléket készíteni. Felkészültek az ízlelőbimbói egy új élményre?
Csajos buli lesz ma este? Vagy könnyű, mondhatni fogyókúrás ételt szeretne készíteni maguknak? Ez finom lesz. Elegáns lesz. Kalóriaszegény lesz.
Huncut nevű "amatőr mesterünk", Házisáfrány, igazi egzotikumot hozott nekünk egy thai étel formájában. Cayenne borsban határozottan gazdagon lesz igazán finom, de a csípőset kevésbé kedvelőknek is ízleni fog: Házisáfrány ismeri a varázslatot - és megtanítja nekünk is!
A tőkehal fellépése új köntösben! A körítés télies, tartalmas és nagyon finom.