A húsok "királyát", a bélszínt is érdemes grillre dobni. A szájban szinte csak szétomló fenséges fűszerezésű hús igazi ünnep az ízlelőbimbóknak, az étel illata és szépsége pedig az összes érzékszervünknek. Mert igen, a sülő hús sercenése is mesés!
Nem más ez a recept, mint egy óda a bélszínhez! Elég csak követni - és nem is nehéz! -, és ízlelőbimbói a mennyországban érzik majd magukat!
A cím akár ez is lehetett volna: improvizáció marhabélszínre és rizstésztára, távolkeleties hangulatban. De akkor nem rejtené azt a pluszt, amit a gésák álmai sugallnak.... Próbálja ki és élvezze a rejtély megoldását!
Ez az étel magát ajánlja már a címével is. Bélszín és vargánya: a gasztronómia két uralkodója, akik fenséges szövetséget kötnek ebben a receptben. Teszik mindezt úgy, hogy a kevésbé gyakorlott háziasszonynak sem kell megijednie tőlük.
Vendég-séfjeink mindig elkápráztatnak minket! Ezúttal is "így jártunk" - és közben még megismerkedhettünk a zöld dióval is!!! Borral főzők előnyben!!!
Meglepő házasítások sora ez az étel, és talán azon is meglepődik majd, hogy mennyire fenséges tűzijáték az ízlelőbimbóinak! Ne gondolkodjon tovább, próbálja ki!
Vannak, akik úgy vélik: az egészség megőrzése érdekében minden nap kell borsót fogyasztani. Ugyancsak elismert tézis, hogy halat is kell enni hetente többször is. A tészta pedig…. Nos, anélkül pedig nem érdemes élni!!!
Ha van kedve egy kicsit megvariálni a szokásos nyári, tojásos vagy rizses lecsót; ha szeretne más zöldségeket is felhasználni, kövesse ezt a remek és egyszerű receptet!
Hogyan tegyünk könnyeddé egy hagyományosan „ütős” ételt? A válasz a receptben, a filmen és az ízlelőbimbókon!
Egy étel a hezitálóknak. Akik nem tudják pontosan, hogy mit szeretnének, hideget vagy meleget, nyerset vagy sültet, csak egyben biztosak: legyen finom. Íme, itt a megoldás!
Nyárias étel Miguel csirkeszárnya, amelyet természetesen nem Miguel, hanem OZ készít el nekünk. Mindazonáltal, elég, ha csak nyárias hangulatba kerülünk, és már készíthetjük is!
Talán a legmeglepőbb recept-nevünk... Nem is mi adtuk neki, hanem a beregi vidék lakói. Ugyanis ez a tészta igazi, eredeti szatmári szilvalekvárral készül!
Ha olaszos hangulatban van… Ha kint izzik a levegő… Ha bent pattog a tűz a kandallóban… Ha vendégeket vár… Ha kettecskén vacsoráznak… Ha szingli estét tart… Ez egy remek választás!!!
Alaptételként elkönyveltetett, hogy "a csülök a sertés legízesebb húsa" Azt is belátjuk, hogy nem biztos, hogy egy fogyókúra fő eleme. Tehát: aki finomat szeretne enni, és el tud feledkezni a vonalai felőli aggodalomról, készítse el ezt a remek ételt, követve eme remek receptet!
Ritkán készít vadat? Ritkán készít aszalt fügés fehérkáposztát? Vigyázzon! Csak nehogy „rászokjon“!!!
Nemcsak a nyarat, de egy asztalsaroknyi Olaszországot is odavarázsolhat a főztjét annyira váró személy elé, ha ezt az ételt készíti el! Ráadásul, a konyhában sem kell sokat időzni, a bikiniszezon okozta fogyókúra miatt sem kell aggódni, és még az sem baj, ha lassan, elnyújtva étkeznek, mert ez hidegen is finom!