Halak grillezve - durbincs és tengeri sügér
Ebben a receptben általános ötleteket szeretnénk adni. A tengeri halak grillezési mikéntjéről. Egy ötletes szerkezet használatáról. A variációk száma végtelen...
Ebben a receptben általános ötleteket szeretnénk adni. A tengeri halak grillezési mikéntjéről. Egy ötletes szerkezet használatáról. A variációk száma végtelen...
A hal íze önmagában is ragyogó. Ezért aztán grillezve, enyhén és visszafogottan fűszerezve a legélvezhetőbb. Íme a recept!
Ezek az apró kis halak gyorsan ízletessé sülnek a grillen, és teljesen "megbolondulnak" a sütés végén rájuk kent grillolajtól. Elkápráztathat bárkit ezzel az egyszerű étellel!
Az igazi, eredeti, ahogy azt az amerikai filmekben is látni szokás! Gazdagon megrakva, füstös ízű húspogácsával, kéz külső részén lecsurgó isteni nedűvel: itt a hamburger!
Nem gyakran kerül nyúl az asztalára? Ha mégis előfordul, és az nem csokiból van, akkor mindenképpen egy ilyen elronthatatlan és fenséges receptre lesz szüksége, mint ez!
Nyáron is szeretünk sok zöldséget fogyasztani, de ha nagy a hőség, nem feltétlenül vágyunk forró levesre. Íme itt a megoldás erre a dilemmára!
Íme egy igazi gasztronómiai kuriózum, amit ráadásul nem ördöngősség elkészíteni! Hidegen főtt?!?! Hogy ez pontosan mit is jelent, azt tényleg érdemes elolvasni és megnézni. "Megfőzni" - hidegen - és megkóstolni pedig egyenesen "kötelező" egy magára kicsit is adó "gasztronóm" számára!
Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki bizonyára a most divatos "paleolit" étrend szerint ettek. Ez a recept is ezt a trendet követi. És még finom is. No meg ünnepi.
Nyárias ízeket varázsolhat a(z) - remélhetőleg kerti - asztalára ezzel a recepttel. Rádásul igen gyorsan!
Egzotikusan hangzik a cím? Csak azért, mert az is! Viszont egyáltalán nem bonyolult! Vágjon bele bátran és kényeztesse saját magát, vagy azt, akit szeret(ne)!
Egyszerű, gyors és ízletes előétel. Akár úgy is előkészíthető, hogy a vendégség előtt már csak a sütőbe kell tenni.
OZ igazi mestere annak, hogy ötletesen vegyítse a klasszikusokat a mai trendekkel, netán a fejéből kipattanó vadabb ötletekkel! Az ilyen elegyek eredménye mindig lenyűgöző, még sosem okozott csalódást! Most sem fog!
Újrafelfedezett ősi alapanyagunkra "épül" ez az étel - tulajdonképpen a rizses hús unokatestvére! Na, amolyan OZ-módra!
Szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat lázba hozó, roppanós vitaminbombát tálalt nekünk a gyopárosfürdői Corvus hotel séfje. Egyszerűen ellenállhatatlan!!!
Gyerek-, vendég- és családbarát étel ez a javából! És még arra is gondoltunk, hogy az se terhelje túl magát, aki készíti!
A lazac hálás konyhai alapanyag. Könnyű, gyors és egészséges ételek készíthetőek belőle a mindennapokban. Ugyanakkor, például egy ilyen selymes mártással, mint ebben a receptben, azonnal ünnepi köntösbe bújhat.
Egyszerű. Gyors. Könnyű. Ízletes. Halas. Salátás. Nőies, de férfiak is elcsábul(hat)nak. Mindenképpen kipróbálandó.
Először azt hittük, hogy OZ elírta a recept címét, majd a forgatáson már arra kötöttünk fogadásokat, hogy lehetetlen megfordítani (a poféznit). Ahogy elkészült, pillanatok alatt az utolsó morzsáig eltüntette a stáb!
Elegáns hangzású előkelő ételköltemény ez. Elkészíteni nem bonyolult, elfogyasztani pedig élmény!