Őszintén bevalljuk: ez nem egy rövid recept. De ha úgy dönt, hogy elkészíti és követi tanácsainkat, akkor nem fog csalódni, az biztos!
Azoknak, akik kedvelik a belsőségeket. Azoknak, akik kedvelik a különlegességeket. És azoknak, akik egyszerűen kedvelik a finom ételeket!
Az igazi. Az eredeti. A lehető legfinomabb. A legklasszikusabb. A legozosabb!!! Hagyományörző napokra!
A rakottasok előnye, hogy kitűnő vendégvárók: előre összeállíthatók és a vendégség ideje alatt magában irul-pirul a sütőben, míg a háziasszonynak van ideje csevegni, koccintani…
Ezt a paprikást tulajdonképpen bármilyen vadhúsból készíthetjük, akár többféle „maradékból” is. Az eredmény viszont nem lesz ám akármilyen!!!
Az alliteráló bohókás cím egy igazán férfias sörkorcsolyát takar. Amit a hölgyek is nyugodtan fogyaszthatnak, miközben szurkolnak a kedvenc focicsapatuknak...
Paprikást bográcsoltunk, de csirkét! És rögtön belefőztük a köretet is! Klasszikus kicsit átgondolva! Pont annyira, hogy káprázatos legyen!
A szabadtéri sütések nagy klasszikusa a tarja. Finom, szaftos hús, igazán a grillre termett! Íme OZ (egyik) verziója!
Mondhatni: egy modernizált klasszikus! Majdnem egy vasárnapi ebéd főfogása, csak a megszokottság monotóniája nélkül! Finom, frissítő, mégis hagyományőrző. Mindenképpen kipróbálandó!
Tavasszal az elsők között kapható a piacokon a friss, ropogós karalábé. Ha már ki vagyunk éhezve a friss zöldségre és egy gyors, egyszerű és könnyű étket szeretnénk készíteni, nyugodt szívvel ajánljuk e fogást.
Fergeteges illatok szálltak a stúdióban, miközben első női nyertesünk készítette ezt az ételt. Később aztán boldogan kóstolgattuk mindannyian! Igazán kellemes pillanatokat szerezhet vele, ha Ön is elkészíti!
OZ igazi mestere annak, hogy ötletesen vegyítse a klasszikusokat a mai trendekkel, netán a fejéből kipattanó vadabb ötletekkel! Az ilyen elegyek eredménye mindig lenyűgöző, még sosem okozott csalódást! Most sem fog!
Ezt a levest ehettük iskolai, munkahelyi menzákon, bár nem biztos, hogy mindig ilyen remek változatot! Ráadásul mindegy, hogy fúj vagy esik, tél van vagy nyár, bármikor gyorsan elkészíthető.
Sűrű, lélekmelengető levest talált ki OZ, a ma ismét divatos kölessel és az állandó népszerűségnek örvendő kacsával. Ősszel, télen, tiszta szívből, az Önök asztalára!
Szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat lázba hozó, roppanós vitaminbombát tálalt nekünk a gyopárosfürdői Corvus hotel séfje. Egyszerűen ellenállhatatlan!!!
Gyerek-, vendég- és családbarát étel ez a javából! És még arra is gondoltunk, hogy az se terhelje túl magát, aki készíti!
Ez az étel magát ajánlja már a címével is. Bélszín és vargánya: a gasztronómia két uralkodója, akik fenséges szövetséget kötnek ebben a receptben. Teszik mindezt úgy, hogy a kevésbé gyakorlott háziasszonynak sem kell megijednie tőlük.