Bakonyi pulykatokány
Egy klasszikus. Egy otthont idéző kellemes ízkompozíció. Amit még véletlenül sem tudunk elrontani, ha a megfelelő minőségű alapanyagokhoz használunk egy kis MAGGi-t is!
Egy klasszikus. Egy otthont idéző kellemes ízkompozíció. Amit még véletlenül sem tudunk elrontani, ha a megfelelő minőségű alapanyagokhoz használunk egy kis MAGGi-t is!
Az igazi. Az eredeti. A lehető legfinomabb. A legklasszikusabb. A legozosabb!!! Hagyományörző napokra!
Könnyen elérhető siker egy könnyed és könnyű étellel! Minden évszakban frissít és elvarázsol.
A mi, laptopkonyhás, elképzelésünk az, hogy ez egy "meccsnézős" étel. De őszintén: miért ne lehetne szappanopera, tehetségkutató műsor vagy western-filmek alatt is ezt rágcsálni?! Szívesen fogadjuk a tapasztalatokat, beszámolókat!!!
Zöldséges és húsos, minden kívánságot teljesítő egytálétel ez, amit bátran elkészíthet! Csak egy a gond: ebből az ételből nem szokott másnapra maradni!
Ez nem az a készítés közben beszélgetős étel: itt jár a kéz, szeletel, karikáz, forgat, kever, márt, s röpke fél óra alatt kész is vagyunk. Egy pohárka könnyű bor kíséretében kezdődhet a falatozgatás.
Csakúgy, mint a klasszikus, sötét színű, "párját", ezt sem ördöngősség elkészíteni és ez is úgy eteti magát a gyönyörű piros mártásával, hogy csak arra figyeljen, hogy nehogy addig kóstolgassa, amíg már nem marad a vendégeknek!
Elegáns, gyors, könnyed és ugyanakkor kifejezetten egészséges főételt szeretne tálalni családjának, barátainak? Akkor itt az ideális megoldás! A zöldségek és a tenger gyümölcsei összefogása a válasz a fent említett elvárásokra.
A hétköznapi „champion” gomba legismertebb felhasználási módja. Szívből ajánljuk a magyaros étkek kedvelőinek.
Egyszerű, de nagyszerű! Kolbászkákat, virslit grillezni mindig jó ötlet! A mártás pedig segít variálni.
Ki ne szeretné ennek a görög ételnek frisseségét, egyedülálló harmóniáját? Természetesen, otthonában is könnyedén elkészítheti, ha követi a receptet!
Nyáron is szeretünk sok zöldséget fogyasztani, de ha nagy a hőség, nem feltétlenül vágyunk forró levesre. Íme itt a megoldás erre a dilemmára!
Íme egy igazi gasztronómiai kuriózum, amit ráadásul nem ördöngősség elkészíteni! Hidegen főtt?!?! Hogy ez pontosan mit is jelent, azt tényleg érdemes elolvasni és megnézni. "Megfőzni" - hidegen - és megkóstolni pedig egyenesen "kötelező" egy magára kicsit is adó "gasztronóm" számára!
Évente egyszer eljön az a nap, amikor a háziasszony nekiáll húsvéti sonkát főzni. Most eláruljuk az összes fortélyt, ami segít abban, hogy az ünnepi asztalnál büszkén nézhessen végig a vidáman falatozó családtagjain, barátain, rokonain, szomszédjain, stb.
Fehér csoda, amit a színes gyümölcsök és az étcsoki mélybarnája emel ki. A szájpadláson már eltűnik a fehérség és helyébe pompás ízkavalkád lép, az említett színek kísérőjeként.
Az egész napi szabadban végzett munkához kellett az energia. Megmutatjuk, hogy hogyan is készül egy igazi, tartalmas keménylebbencs, úgy emberesen! Ha a Tanya Csárdában járunk, érdemes megkóstolni!
Újrafelfedezett ősi alapanyagunkra "épül" ez az étel - tulajdonképpen a rizses hús unokatestvére! Na, amolyan OZ-módra!
Olyasmire vágyik, ami egyszerre hagyományos és mégis meglepően modern? Esetleg karácsonyra szeretne készíteni valami mákosat, valami újat, valami látványosat és valami isteni finomat? Ne keresgéljen tovább, itt a megoldás!