Rozmaringos párolt marhasült
Ez a recept nagyban hozzásegítheti ahhoz, hogy meggyőződjön arról, kuktában főzve a marhahús is hamar porhanyóssá válik. Ha velünk főzi, nem fog csalódni!
Ez a recept nagyban hozzásegítheti ahhoz, hogy meggyőződjön arról, kuktában főzve a marhahús is hamar porhanyóssá válik. Ha velünk főzi, nem fog csalódni!
Igazi tüzijáték ez! Finomságok keverednek finomságokkal, és közben hazánk gasztronómiáját éltetik. Őszintén? Már ezért érdemes ellátogatni a Carbona hotelbe!
Egzotikus, elbűvölő, felejthetetlen! Könnyű és finom! Ennyi! Remek tavaszi vacsora!
Kevésbé ismert, mint édeskáposztából készült testvére, de OZ arra biztat minket, hogy kóstoljuk meg. Főleg vitaminszegény télvíz idején.
Kint a kertben, egy grillen sütögetve, esetleg egy pohár ouzoval a kézben, a kék ég alatt, barátokkal, családdal... Könnyen teremthet egy kis görögös hangulatot, amiben tökéletes társ lesz ez az étel párosítás is.
A cukkini egy fiatal zöldség, aminek népszerűsége erőteljesen ível felfelé. Nem véletlenül. Nagyon "simulékony", sok mindennek jó barátja. A szűzpecsenyének is.
Ha valakinek nem szalad össze a nyál a szájában már csupán csak a recept címét olvasva, akkor az vagy éppen most lakott jól, vagy nem szeretne teljesen őszinte lenni! A jó hír az, hogy elkészítve, ez az étel pont azt nyújtja, amit ígér!
A tányérunkban találkozik a magyar és az indiai gasztronómia. A tárgyalás békés, az összhang tökéletes. Bár a diplomácia is ilyen harmónikus lehetne a világban!
Buza Sanyi szerint ez egy tipikus "első randis" étel. Mert padlizsánt készíteni már önmagában egy szerelmi vallomás (egy férfi részéről). Mert könnyű és finom. Nosza!
Egzotikum a javából - egyszerű hozzávalókkal! OZ nagy mestere ezeknek a remek egyvelegeknek! Hűvösebb napokra a legjobb választás!
Kedves vegetáriánusok! Íme egy étel, amivel a legelszántabb húsevőket is le tudják venni a lábukról! Ez finom! Még akkor is - vagy pont azért - ha nincs benne hús!
Klasszikus kissé átgondolva: OZ igazi specialitása! Kombinálja a gyerekkor kedves gasztronómiai emlékeit a mai kulináris igényeivel. Ami "kisül" belőle, az pedig egyszerűen remek!
Olasz vegetáriánusoknak. Vegetárius olaszoknak. Olasz ételt kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Vegetáriánus ételeket kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Tésztaételt kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Laptopkonyhát kedvelő laptopkonyha-látogatóknak!
Íme az induló laptopkonyha.hu abszolút favoritja! Ezt készítse el velünk és biztosak vagyunk benne: hamarosan visszatér hozzánk!
Ünnepelni készülnek? Ne is keressen tovább! Itt a megfelelő főétel! Könnyű és könnyed! És természetesen: a tökéletes kísérője egy pohár pezsgő! Egészségére!
Ez a leves egyszerre trendi és egészséges, ráadásul, elkészíteni sem bonyolult. Ősszel és télen akár hetente az asztalra kerülhet, nem fogják megunni!
Ideális lélekmelengető leves késő ősztől kora tavaszig egy jó kirándulás, fázós nap, szánkózós délután után.
Nem bonyolult. Sőt. nagyon egyszerű. Tulajdonképpen, egy szárzellerrel megbolondított paradicsomsaláta. Mondhatni: "paradicsomsaláta á la laptopkonyha.hu". Készítse el, kóstolja meg, jó lesz, meglátja!
Nem bonyolult és mégis különleges az a sörkorcsolya, amelyet "amatőr mesterünk", Veronika varázsolt elénk. Könnyen és jól követhető, elronthatatlannak tűnő recept ez. Kipróbálandó!