Marhasteak zöldborsos mangószósszal
Meglepő házasítások sora ez az étel, és talán azon is meglepődik majd, hogy mennyire fenséges tűzijáték az ízlelőbimbóinak! Ne gondolkodjon tovább, próbálja ki!
Meglepő házasítások sora ez az étel, és talán azon is meglepődik majd, hogy mennyire fenséges tűzijáték az ízlelőbimbóinak! Ne gondolkodjon tovább, próbálja ki!
Ha van kedve egy kicsit megvariálni a szokásos nyári, tojásos vagy rizses lecsót; ha szeretne más zöldségeket is felhasználni, kövesse ezt a remek és egyszerű receptet!
Hogyan tegyünk könnyeddé egy hagyományosan „ütős” ételt? A válasz a receptben, a filmen és az ízlelőbimbókon!
A cím mindent elárul. Szerintünk azt is, hogy érdemes elkészíteni. Mert érdemes megkóstolni. És aztán újra elkészíteni. És aztán újra megkóstolni…
Nyárias étel Miguel csirkeszárnya, amelyet természetesen nem Miguel, hanem OZ készít el nekünk. Mindazonáltal, elég, ha csak nyárias hangulatba kerülünk, és már készíthetjük is!
Ritkán készít vadat? Ritkán készít aszalt fügés fehérkáposztát? Vigyázzon! Csak nehogy „rászokjon“!!!
Egyenesen Bajorországig, és a híres Oktober Fest-ig repít minket ez a recept. Igen, hiányzik még hozzá egy bajor perec. Esetleg egy kiruccanás Münchenbe?
Időutazásra invitál minket OZ, a séfünk. Ez a tészta tulajdonképpen úgy olaszos, ahogyan ő azt elképzelte, "kicsi-OZ-ként", pár évtizede, a vasfüggöny mögött álmodozva. Egy gasztronómiai kaland, tulajdonképpen....
Vannak dolgok, amiket nem kell túlmagyarázni. Sertéshúsunk van otthon, és olaszos hangulatban vagyunk? Akkor itt a tökéletes vacsora-ötlet!!! Ennyi!
Klasszikus, megunhatatlan köret. Igazán megbízható forrásból. Ennyi a siker kulcsa. Szerintünk.
Pikáns. Halas. Eredeti.Meglepő. Lenyűgöző. Csalogató. Csábító. Varázslatos. Határozott. Buja. Meggyőztük?
OZ a szakácsunk. A „tagine” (ejtsd: tázsin) egy észak-afrikai csodatál. OZ csirkés tagine-ja pedig egy fenséges fogás!
Ismét egy fejezet OZ határozottan vállalható múltjából. Noha a recept Ausztriából érkezett hozzánk - OZ fejében -, az ízek távolabrra és inkább Keletre repítenek minket. Kellemes utazást!
A tökéletes sörkorcsolya! Finom, enyhén csípős és csak úgy csúszik! Az ezzel megkent kenyér és utána a sör is!
Ez a leves szívet-lelket és átfagyott testet is melenget! Készítse el szívvel-lélekkel, és kínálja a hidegből érkezőknek!
Azon töri a fejét, hogy milyen levest készítsen családjának? Nemrég volt húsleves, borsóleves és bableves? Itt egy remek ötlet! Könnyű elkészíteni és nem találtunk még olyat, akinek ne ízlett volna!
Bemutatunk három jó barátot: az őzhúst, a gesztenyét és a meggyet. Ők hárman szívesen ismerkednek. Jelen esetben a rösztivel!
OZ erdélyiesen készíti el ezt a nagy klasszikust. Egyszerűségében finom, kihozza a zöldség igazi zamatát. Szabad ég alatt sütött padlizsánnal az igazi!
Ínyencség - húskerülőknek, tésztakedvelőknek, finom ízhatást keresőknek, olaszos étel rajongóknak.