Spagetti padlizsánmártással
Buza Sanyi szerint ez egy tipikus "első randis" étel. Mert padlizsánt készíteni már önmagában egy szerelmi vallomás (egy férfi részéről). Mert könnyű és finom. Nosza!
Buza Sanyi szerint ez egy tipikus "első randis" étel. Mert padlizsánt készíteni már önmagában egy szerelmi vallomás (egy férfi részéről). Mert könnyű és finom. Nosza!
Egzotikum a javából - egyszerű hozzávalókkal! OZ nagy mestere ezeknek a remek egyvelegeknek! Hűvösebb napokra a legjobb választás!
Kedves vegetáriánusok! Íme egy étel, amivel a legelszántabb húsevőket is le tudják venni a lábukról! Ez finom! Még akkor is - vagy pont azért - ha nincs benne hús!
Klasszikus kissé átgondolva: OZ igazi specialitása! Kombinálja a gyerekkor kedves gasztronómiai emlékeit a mai kulináris igényeivel. Ami "kisül" belőle, az pedig egyszerűen remek!
Olasz vegetáriánusoknak. Vegetárius olaszoknak. Olasz ételt kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Vegetáriánus ételeket kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Tésztaételt kedvelő laptopkonyha-látogatóknak. Laptopkonyhát kedvelő laptopkonyha-látogatóknak!
Íme az induló laptopkonyha.hu abszolút favoritja! Ezt készítse el velünk és biztosak vagyunk benne: hamarosan visszatér hozzánk!
Egyszerű, nagyszerű, gyors, egészséges és finom! Mi kell ennél több?!
Zseniálisan találkozik össze ebben az ételben a zalai gasztronómia a mai modern főzéstudomány elemeivel, hogy a végén egy trendin hagyományos vagy hagyományosan trendi, de mindenképpen fenséges étel kerüljön ki a kezünk közül!
Egyszerű, laktató és igazán ízletes tésztavacsorát szeretne készíteni? Nem csoda, hogy ide kattintott! És ne is menjen tovább! Itt az ideális recept!
Nem bonyolult és mégis különleges az a sörkorcsolya, amelyet "amatőr mesterünk", Veronika varázsolt elénk. Könnyen és jól követhető, elronthatatlannak tűnő recept ez. Kipróbálandó!
Nincs semmi jó a tévében? Megint a Keresztapa-trilógia egyik filmjét nézi majd meg? Pompás ráhangolódást jelenthet ez a különleges és fenséges tészta!
Spanyol különlegesség a "tapas" - apró falatkákat jelez, amivel régen lefedték a borosboharakat, hogy ne szálljon bele bogárka - és hogy valami majd felitassa az alkoholt a gyomorban. Ezt a falatkát ne tegyük a pohár tetjére, viszont mindenképpen kóstoljuk meg!
A konyhaművészet egyik varázsfűszere a tárkony, amely teljesen új ízeket tud elővarázsolni hétköznapi alapanyagokból. Egy egyszerű zöldbabfőzeléket a videó alapján várva várt vacsorává léptethetünk elő.
Menjünk a piacra, rakjuk tele a kosarunkat mindenféle harsogó primőrrel, biciklizzünk haza, és dobjuk össze ezt a remek levest! Addigra, remélhetőleg, a párunk már lenyírta a füvet, és egy kellemes és könnyű ebéddel ünnepelhetjük meg a tavaszt, madárcsicsergés közepette! Na, hogy hangzik?
Hagyomány és egyszerűség. De azért újburgonyából az igazi! A friss petrezselyemzöld egészen megbolondítja.
OZ szerint a káposztából nemcsak paradicsomos formában lehet főzeléket készíteni. Felkészültek az ízlelőbimbói egy új élményre?
Az ősz színei és ízei köszönnek be konyhánkba ezzel a selymes állagú, melengető, varázslatos ízvilágú levessel. Az első kanál után már mosolyogni fog - garantáljuk!
A vegetáriánusok és a kisétkűek csak úgy magában is fogyaszthatják. Persze, akit nem lehet eltántorítani a húsfogyasztástól, hús mellé köretként, mártásként is tálalhatja.
Csajos buli lesz ma este? Vagy könnyű, mondhatni fogyókúrás ételt szeretne készíteni maguknak? Ez finom lesz. Elegáns lesz. Kalóriaszegény lesz.