Pisztráng édesköményes zöldségágyon mandulavajas gnocchival
Ez az étel a „mindenképpen kipróbálandó” kategória élmezőnyében található. Finom, különleges, elérhető és egyáltalán nem bonyolult.
Ez az étel a „mindenképpen kipróbálandó” kategória élmezőnyében található. Finom, különleges, elérhető és egyáltalán nem bonyolult.
Magyaros alapanyagokkal is varázsolhat egy "kis Kínát" a konyhájába, néhány igazán távolkeleties fűszer segítségével. Az eredmény könnyed és autentikus lesz. OZ ismét remekelt!
Posírozás - ne gondoljon egy bonyolult konyhatechnikai műveletre! Végtelenül egyszerű, nem igényel nagy ügyességet és odafigyelést. Egy kezdő konyhatündér számára ideális ez a recept. Persze a gyakorlottabbak sem vallanak vele szégyent.
Már az illata is ínycsiklandó ennek a kelt tésztának! A tekercsekben puding, mogyoró és gyümölcsök tekerednek, keverednek.
Íme egy vegetáriánus és csupaszín étel! Rétegekben érkeznek a csodák, amiket együtt élvezhetünk. A "legelvetemültebb ragadozók" sem hiányolják majd a húst.
Elnézést, erre az ételkölteményre nincs jobb szó: ízorgia! Meglepőnek tűnő párosítás ez, amelynek eredménye minden képzeletet felülmúl! Mindenképpen próbálja ki!!!
Színes, szép, varázslatos ízvilágú, egészséges és kalóriaszegény! Hát mi tartja vissza attól, hogy kipróbálja?!
Mi kell a családnak? Zöldség, hús, pompás ízek minden "generáció" számára, egészséges étrend! Íme!
Holnap este vendégek érkeznek? Nem érünk rá előkészülni a napi elfoglaltságok miatt? Sebaj! Előző nap összekészítjük ezt a rakottast, másnap csak a sütőbe kell tolnunk a vendégek érkezésekor, s rövid időn belül ínycsiklandó illat lengi be a konyhát…
Ezt akár egy csárdában is elénk tehetnék… nagyon magyaros, hagymás, pirospaprikás, ahogy kell. Aki szereti a májat, ne hagyja ki.
Ez is egyike OZ azon egészséges ételeinek, ami olyan finom, hogy az a veszély fenyeget minket, hogy többet eszünk belőle a kelleténél! Sebaj, lakjanak jól, utána pedig tegyenek egy nagy sétát!
Frissítő élményt ígér ez az igazán idény-jellegű étel. Mert a karalábé tavasszal az igazi, amikor zsenge, amikor ropog, amikor hasad, egyenesen a konyhánkba szállítva a kikeletet!
A szívéhez közelálló személynek születésnapja közeleg? El akarja kápráztatni a főnökét? Vagy különleges vasárnapi ebédet szán a családnak? Ez a recept bármelyik kívánságát teljesíti!
Az egyik legszebb levesünk. A könnyedebb fajsúlyú klasszikus paradicsomlevest itt a húsgombóc és a bőkezűen mért parmezán alakítják kiadós, isteni fogássá.
Egzotikus, elbűvölő, felejthetetlen! Könnyű és finom! Ennyi! Remek tavaszi vacsora!
Amatőr mestereink egyike, Szabó Anita, a délszláv hagyományokhoz nyúlt, és egy remek egytálételt varázsolt elénk. Érdemes kipróbálni ezt a receptet: ha követjük, megbízható értéket tálalhatunk családunknak!
Ha valakinek nem szalad össze a nyál a szájában már csupán csak a recept címét olvasva, akkor az vagy éppen most lakott jól, vagy nem szeretne teljesen őszinte lenni! A jó hír az, hogy elkészítve, ez az étel pont azt nyújtja, amit ígér!
Sokan ódzkodnak a sertéshústól, attól tartva, hogy az nem olyan egészséges, mint a szárnyasok húsa. Ezt erősen vitatnánk; főleg, ha így készíti, ahogy ebben a receptben mi!
Egy igazi "trendi" érdekesség: van benne hús, van benne tészta és van benne a mostanában ismét divatos és nem mellesleg egészséges sütőtök. Az érdekes az, hogy az étel maga igazán könnyed! No meg persze fenséges.
A tányérunkban találkozik a magyar és az indiai gasztronómia. A tárgyalás békés, az összhang tökéletes. Bár a diplomácia is ilyen harmónikus lehetne a világban!