Karfiolleves
Egész évben rendelkezésünkre áll ez a zöldségféle, így bármikor belevághatunk e leves elkészítésébe. OZ itt hagyományos módon készíti; kanalazva egy kicsit nosztalgiázhatunk is…
Egész évben rendelkezésünkre áll ez a zöldségféle, így bármikor belevághatunk e leves elkészítésébe. OZ itt hagyományos módon készíti; kanalazva egy kicsit nosztalgiázhatunk is…
Színes a cím? Színes az ízvilág is, mint egy vidám festmény. Készítse el bátran - színesítse konyhaművészetét!
Ez az étel gyönyörű. Ez az étel mennyei. Ezt az ételt nem nehéz elkészíteni. Ezt az ételt muszáj elkészíteni!
OZ igazi mestere annak, hogy ötletesen vegyítse a klasszikusokat a mai trendekkel, netán a fejéből kipattanó vadabb ötletekkel! Az ilyen elegyek eredménye mindig lenyűgöző, még sosem okozott csalódást! Most sem fog!
Kínaira vágyik és nincs a közelben egy kis kínai önkiszolgáló? Van otthon minden alapanyag? Ne gondolkozzon tovább, készítse el gyorsan!
Az egész napi szabadban végzett munkához kellett az energia. Megmutatjuk, hogy hogyan is készül egy igazi, tartalmas keménylebbencs, úgy emberesen! Ha a Tanya Csárdában járunk, érdemes megkóstolni!
Sűrű, lélekmelengető levest talált ki OZ, a ma ismét divatos kölessel és az állandó népszerűségnek örvendő kacsával. Ősszel, télen, tiszta szívből, az Önök asztalára!
Gizi, "amatőr mesterünk" kolumbiai krumplilevesét úgy kell jellemeznünk, hogy egyszerű, de nagyszerű. Megállja a helyét vasárnapi ebéd levesként. Fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják. Könnyen elkészíthető. Mire vár akkor? Lásson neki!
Szemet gyönyörködtető, ízlelőbimbókat lázba hozó, roppanós vitaminbombát tálalt nekünk a gyopárosfürdői Corvus hotel séfje. Egyszerűen ellenállhatatlan!!!
Gyerek-, vendég- és családbarát étel ez a javából! És még arra is gondoltunk, hogy az se terhelje túl magát, aki készíti!
Egyszerű. Gyors. Könnyű. Ízletes. Halas. Salátás. Nőies, de férfiak is elcsábul(hat)nak. Mindenképpen kipróbálandó.
Nagyon egyszerű! Nagyon könnyed! Nagyon lazacos! Nagyon finom!
Igazi vendégváró étel. Könnyű és gyors elkészíteni. Látványos és istenien illatozó tálaláskor. És, természetesen, nagyon finom.
Elegáns hangzású előkelő ételköltemény ez. Elkészíteni nem bonyolult, elfogyasztani pedig élmény!
Olyasmire vágyik, ami egyszerre hagyományos és mégis meglepően modern? Esetleg karácsonyra szeretne készíteni valami mákosat, valami újat, valami látványosat és valami isteni finomat? Ne keresgéljen tovább, itt a megoldás!
Ennek a receptnek már a címe is mesés! Készítse el, és meg is ízlelheti, hogy milyen csodákra vagyunk mi együtt képesek! Nem lesz bonyolult, csak időben kezdje el, és máris elkápráztathatja családját, barátait, és egyáltalán nem utolsó sorban, saját ízlelőbimbóit!
A húsok "királyát", a bélszínt is érdemes grillre dobni. A szájban szinte csak szétomló fenséges fűszerezésű hús igazi ünnep az ízlelőbimbóknak, az étel illata és szépsége pedig az összes érzékszervünknek. Mert igen, a sülő hús sercenése is mesés!
A cím akár ez is lehetett volna: improvizáció marhabélszínre és rizstésztára, távolkeleties hangulatban. De akkor nem rejtené azt a pluszt, amit a gésák álmai sugallnak.... Próbálja ki és élvezze a rejtély megoldását!
Ez az étel magát ajánlja már a címével is. Bélszín és vargánya: a gasztronómia két uralkodója, akik fenséges szövetséget kötnek ebben a receptben. Teszik mindezt úgy, hogy a kevésbé gyakorlott háziasszonynak sem kell megijednie tőlük.
Vendég-séfjeink mindig elkápráztatnak minket! Ezúttal is "így jártunk" - és közben még megismerkedhettünk a zöld dióval is!!! Borral főzők előnyben!!!