Chicken Succotash indián módra
Mi az a succotash mód? Nem áruljuk el, a filmből kiderül! Ahogyan az is, hogy kicsoda "Lángoló Szem és Vörös Torok", no meg az, hogy mi köze hozzájuk az amerikai mókusnak.... Rejtély a laptopkonya.hu-n!
Mi az a succotash mód? Nem áruljuk el, a filmből kiderül! Ahogyan az is, hogy kicsoda "Lángoló Szem és Vörös Torok", no meg az, hogy mi köze hozzájuk az amerikai mókusnak.... Rejtély a laptopkonya.hu-n!
Egészség a javából: könnyed csirkehús, leves, zöldségek és mintegy ráadásként a sütőtök! Ezzel a levessel elbarikádozza magát a nátha elől!!!!
Közkedvelt és népszerű ételünk a rizseshús, annak minden formájában. Nos, itt valami hasonló készül. Mégis más. Kölest használunk és a végén közösen megállapítjuk: így is nagyon finom!!!
Ez nem az a készítés közben beszélgetős étel: itt jár a kéz, szeletel, karikáz, forgat, kever, márt, s röpke fél óra alatt kész is vagyunk. Egy pohárka könnyű bor kíséretében kezdődhet a falatozgatás.
Csakúgy, mint a klasszikus, sötét színű, "párját", ezt sem ördöngősség elkészíteni és ez is úgy eteti magát a gyönyörű piros mártásával, hogy csak arra figyeljen, hogy nehogy addig kóstolgassa, amíg már nem marad a vendégeknek!
Néha nincs is jobb lakoma-záró akkord, mint egy egyszerű gyümölcssaláta. Ez is az, "csak" egy kicsit megbolondítva! Nosza, jó bolondozást!
Fergeteges illatok szálltak a stúdióban, miközben első női nyertesünk készítette ezt az ételt. Később aztán boldogan kóstolgattuk mindannyian! Igazán kellemes pillanatokat szerezhet vele, ha Ön is elkészíti!
Frédi és Béni, a két kőkorszaki szaki bizonyára a most divatos "paleolit" étrend szerint ettek. Ez a recept is ezt a trendet követi. És még finom is. No meg ünnepi.
Színes a cím? Színes az ízvilág is, mint egy vidám festmény. Készítse el bátran - színesítse konyhaművészetét!
Ha ezt az édességet készíti el, akkor nemcsak egy nagyon finom és egzotikus ételt tálal majd, hanem igen divatosat is! A "verrine", azaz pohárkrém az új évtized gasztronómiájában egyre komolyabb szerepet követel magának.
Olyasmire vágyik, ami egyszerre hagyományos és mégis meglepően modern? Esetleg karácsonyra szeretne készíteni valami mákosat, valami újat, valami látványosat és valami isteni finomat? Ne keresgéljen tovább, itt a megoldás!
Ennek a receptnek már a címe is mesés! Készítse el, és meg is ízlelheti, hogy milyen csodákra vagyunk mi együtt képesek! Nem lesz bonyolult, csak időben kezdje el, és máris elkápráztathatja családját, barátait, és egyáltalán nem utolsó sorban, saját ízlelőbimbóit!
Vannak, akik úgy vélik: az egészség megőrzése érdekében minden nap kell borsót fogyasztani. Ugyancsak elismert tézis, hogy halat is kell enni hetente többször is. A tészta pedig…. Nos, anélkül pedig nem érdemes élni!!!
Tavasszal érkeznek végre a friss, roppanós primőrök, köztük a cukorborsó. Ha ilyet vehetünk és ehetünk, eltölt minket az a bizsergető öröm, ami a természet ébredésével belénk költözik. OZ is hasonló ihletettségben találta ki ezt a levest.
Már az illata is ínycsiklandó ennek a kelt tésztának! A tekercsekben puding, mogyoró és gyümölcsök tekerednek, keverednek.
Mi kell a családnak? Zöldség, hús, pompás ízek minden "generáció" számára, egészséges étrend! Íme!
Ez is egyike OZ azon egészséges ételeinek, ami olyan finom, hogy az a veszély fenyeget minket, hogy többet eszünk belőle a kelleténél! Sebaj, lakjanak jól, utána pedig tegyenek egy nagy sétát!
Egzotikum a javából - egyszerű hozzávalókkal! OZ nagy mestere ezeknek a remek egyvelegeknek! Hűvösebb napokra a legjobb választás!
Ideális lélekmelengető leves késő ősztől kora tavaszig egy jó kirándulás, fázós nap, szánkózós délután után.
Menjünk a piacra, rakjuk tele a kosarunkat mindenféle harsogó primőrrel, biciklizzünk haza, és dobjuk össze ezt a remek levest! Addigra, remélhetőleg, a párunk már lenyírta a füvet, és egy kellemes és könnyű ebéddel ünnepelhetjük meg a tavaszt, madárcsicsergés közepette! Na, hogy hangzik?