Borókabogyós pacal
Azoknak, akik kedvelik a belsőségeket. Azoknak, akik kedvelik a különlegességeket. És azoknak, akik egyszerűen kedvelik a finom ételeket!
Azoknak, akik kedvelik a belsőségeket. Azoknak, akik kedvelik a különlegességeket. És azoknak, akik egyszerűen kedvelik a finom ételeket!
A cékla ismert arca – most megtanulhatja, hogy milyen egyszerű elkészíteni! Csak egy adag türelem szükségeltetik, míg az ízek összeérnek, és máris tálalhatjuk sültekhez, pörköltfélékhez…
A munkás része lerövidíthető, ha eleve gyalult káposztát vásárolunk. Ráadásul nemcsak salátaként, hanem köretként is fogyasztható, vagy esetleg önmagában, ha nem tudunk ellenállni neki.
Gyerek-, vendég- és családbarát étel ez a javából! És még arra is gondoltunk, hogy az se terhelje túl magát, aki készíti!
Hogyan tegyünk könnyeddé egy hagyományosan „ütős” ételt? A válasz a receptben, a filmen és az ízlelőbimbókon!
Szabad tűzön nemcsak bográcsban és grillrácson főzhetünk, süthetünk, nyársra pedig nemcsak szalonnát tűzhetünk… A filmen látható többcsirkés nyársforgató biztos nem áll rendelkezésre minden kertben, de kicsiben kell elkezdeni, egy vagy két csirkével… nem fogja megbánni! Ha a Tanya Csárdában járunk, érdemes megkóstolni!
Kevésbé ismert, mint édeskáposztából készült testvére, de OZ arra biztat minket, hogy kóstoljuk meg. Főleg vitaminszegény télvíz idején.
Íme az induló laptopkonyha.hu abszolút favoritja! Ezt készítse el velünk és biztosak vagyunk benne: hamarosan visszatér hozzánk!
Ünnepelni készülnek? Ne is keressen tovább! Itt a megfelelő főétel! Könnyű és könnyed! És természetesen: a tökéletes kísérője egy pohár pezsgő! Egészségére!
Egy igazi téli vitaminbomba - és ízparádé! Hagyományos ízek modern hangolásban. Komponálja meg Ön is konyhájában!
Kísérletezős kedvében volt a laptopkonyha stábja ezzel az étellel. Volt csirkénk, volt megfelelő állványunk, grill-ételeket készítettünk; gondoltuk, kipróbáljuk! Sejtettük, hogy szép és finom lesz, na de ennyire!