Bableves rapido
Amikor hideg van. Amikor elfáradtunk az egész naptól. Amikor már nagyon éhesek vagyunk. És amikor egy finom, gyors levesre vágyunk!
Amikor hideg van. Amikor elfáradtunk az egész naptól. Amikor már nagyon éhesek vagyunk. És amikor egy finom, gyors levesre vágyunk!
Horgász a férje, barátja, apja, szomszédja? Főzzön halászlevet! Klasszikus karácsonyi menüt készít? Főzzön halászlevet! Egyszerűen csak szereti a halat? Főzzön halászlevet! Íme A recept!
Egy klasszikus. Egy otthont idéző kellemes ízkompozíció. Amit még véletlenül sem tudunk elrontani, ha a megfelelő minőségű alapanyagokhoz használunk egy kis MAGGi-t is!
Ha szereti a gombát, itt van álmai levese! Gyorsan elkészül, gomba-gazdag és mennyei!!!
Azoknak, akik kedvelik a belsőségeket. Azoknak, akik kedvelik a különlegességeket. És azoknak, akik egyszerűen kedvelik a finom ételeket!
A rakottasok előnye, hogy kitűnő vendégvárók: előre összeállíthatók és a vendégség ideje alatt magában irul-pirul a sütőben, míg a háziasszonynak van ideje csevegni, koccintani…
Ezt a paprikást tulajdonképpen bármilyen vadhúsból készíthetjük, akár többféle „maradékból” is. Az eredmény viszont nem lesz ám akármilyen!!!
Hagyomány és újdonság békés együttélését jeleníti meg ez az ételköltemény. Mondhatni: mindenkit közös nevezőre hoz!
Paprikást bográcsoltunk, de csirkét! És rögtön belefőztük a köretet is! Klasszikus kicsit átgondolva! Pont annyira, hogy káprázatos legyen!
A palóc ételek jellemző íze a pikánsan savanyú, amit legfőképpen levesekben találhatunk. Ezzel a "leveses" csirkével tehát Palócföldre röppenünk, annak is a legízletesebb sarkába.
A hétköznapi „champion” gomba legismertebb felhasználási módja. Szívből ajánljuk a magyaros étkek kedvelőinek.
Hús, köret és mártás elkészülhet úgy, hogy el sem mozdulunk a grill mellől! Kövessen minket!
Ilyen az, amikor Sanyi és OZ megéheznek, de rengeteg megbeszélnivalójuk akad, amihez nyugodt, pohár melletti ücsörgés is szükséges. Felteszik ripsz-ropsz ezt a levest, megbeszélik, amit kell, és már kész is az ebédjük!
Újévi menübe való, de mindennapokra is határozottan ajánlott összeállítás ez. Ha nincs malackaraj a "közelben", egy szép sertéskarajból is elkészíthető. A lencsefőzelék pedig a legfinomabb, amit valaha kóstoltunk. Érdemes követni az igazán egyszerű receptjét!
Egzotikusan hangzik a cím? Csak azért, mert az is! Viszont egyáltalán nem bonyolult! Vágjon bele bátran és kényeztesse saját magát, vagy azt, akit szeret(ne)!
Egész évben rendelkezésünkre áll ez a zöldségféle, így bármikor belevághatunk e leves elkészítésébe. OZ itt hagyományos módon készíti; kanalazva egy kicsit nosztalgiázhatunk is…
Az egész napi szabadban végzett munkához kellett az energia. Megmutatjuk, hogy hogyan is készül egy igazi, tartalmas keménylebbencs, úgy emberesen! Ha a Tanya Csárdában járunk, érdemes megkóstolni!
Ezt a levest ehettük iskolai, munkahelyi menzákon, bár nem biztos, hogy mindig ilyen remek változatot! Ráadásul mindegy, hogy fúj vagy esik, tél van vagy nyár, bármikor gyorsan elkészíthető.