Hirdetés

Erdőt telepít a Lidl

2015-02-07 08:41:49

A Lidl Magyarország szándéknyilatkozatot írt alá a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel, melynek értelmében vállalja, hogy támogatja a decemberi ónoseső által sérült erdőterületek újratelepítését. A tavalyi év végén mintegy 50 ezer hektár állami erdő károsodott, mely nagymértékben érintette a Pilisi Parkerdőt. A Lidl a károk enyhítésére olyan akciót indít, amely által a vásárlókkal összefogva hozzájárulhatnak a közös értékek helyreállításához.

"Fontosnak tartjuk, hogy felelős vállalatként támogassuk, szebbé tegyük környezetünket, ezért döntöttünk úgy, hogy természetes ásványvizeink eladásával segítjük az erdő újratelepítését. Bízunk benne, hogy a társadalmi összefogás eredményeként minél magasabb összeget adhatunk majd át." - mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország PR vezetője.

A bolthálózat minden egyes eladott, kiváló minőségű Saguaro ásványvíz után 1 Ft-ot adományoz a Parkerdő számára.

A tervek szerint az akció nyár elején indul és egészen nyár végéig tart, így a gyűjtésre több hónap áll majd rendelkezésre. A társadalmi összefogáson alapuló pénzadományon felül a Lidl felajánlotta azt is, hogy segítséget nyújt a csemeték elültetésében.

Forrás: marketinginfo.hu