Hirdetés

Interaktív konyha és csokimikró a Whirlpooltól

2015-10-20 06:37:10

A Whirlpool és az Indesit összeolvadása után a berlini IFA-n jelentek meg először a vállalatcsoport innovációi, amelyek nem csak technológiájukban, hanem kinézetre is lenyűgözőek. A Whirlpool idén a dizájnnak és a hobbicukrászoknak kedvezett.

A csúcsminőségű termékeket három külsővel tervezte meg a gyártó, így a vásárló könnyedén választhat melyik az, amelyik illik konyhájához. Ezek után már nem kell kompromisszumot kötni a hatékonyság és a szépség között.
„Napjaink konyhája egyre jobban terjeszkedik a nappali irányába, hiszen a gasztronómiának köszönhetően közösségi eseménnyé emelkedett a főzés a családok számára. Ezért nagyon fontos, hogy gépeink ne csak jól megalkotott mérnöki innováció eredményei legyenek, hanem a dizájn és az esztétikum kihívásainak is megfeleljenek.” – mondta Esther Berrozpe Galindo a Whirlpool a Whirlpool EMEA elnöke és a Whirlpool Corporation alelnöke.

A Whirlpool szakembereinek célja volt, hogy a Jövő Interaktív Konyháját alkossák meg, ahol nincs több probléma a lecsöpögtetett szakácskönyvvel, és az összemaszatolt telefonnal főzés közben. Ennek eszközölése képen megalkották azt a sütőt, melynek érintőképernyős falán betölthetőek a kívánt receptek, valamint videó telefonálni is lehet rajta.

Az IFA-n a közönség találkozhatott a Whirlpool mikrohullámú sütők legújabb darabjával, amit főleg a csokoládé feldolgozására terveztek az otthoni cukrász mesterek számára. A készülékhez bemutatták a felhasználási módokat és a kiegészítőket- szilikon forma, tál, grillrács. A dizájn jegyében több színben érhető el, valamint vezérlését intuitív, érintéssel programozható panellal oldották meg, így külön gombok, kapcsolók nem nehezítik a készülék tisztítását.