Hirdetés

Snacki&Go a Sága új innovációja

2015-09-11 06:45:02

Az 1993-ban megalapított Sága Foods Zrt. új terméket dobott a piacra. A cég szakítva a virslik hagyományos fogyasztási formáival, most olyan újdonsággal lepte meg a Füstli rajongókat, ami a hazai élelmiszerpalettán egyedülálló készítmény.

A poharas kiszerelésben kapható Snacki & GO! mini pulykavirsli az itthoni boltok kínálatában az első olyan snack-féleség, ami a szokásos sós-édes szénhidrátbombák helyett laktató termék az éhségüket azonnal csillapítani vágyók számára. Két ízben valamint az új és izgalmas kiszereléssel lehetővé teszi, hogy a Füstli íze ezentúl bárhol, bármikor elérhető legyen.

 

 „Az elmúlt két évtizedben jól megfigyelhető a húsfogyasztási szokások átalakulása, mostanra a vásárlók több mint fele inkább baromfihúst fogyaszt szívesebben. Ehhez jó alternatívát ad a Sága és fő termékcsaládja, a Füstli, ami 15 évvel ezelőtti piaci megjelenése óta töretlen népszerűségnek örvend és az egyik legkedveltebb virsli-márka Magyarországon. Természetesen az egyik legnagyobb feladatunk a folyamatos termékfejlesztés, a Füstli család bővítése és a virsli-kategória innovációkkal való megtöltése. A Füstli Snacki & GO! termékünk is ennek szellemében készült, és új lehetőségeket nyit meg a kategória előtt.” – véli Keleti Zsolt, a Sága vezérigazgatója. 

 

További információk:

Sága Foods Zrt. (www.saga.hu)