Hirdetés

Süss eggyel több bejglit!

2014-12-09 09:46:43

Sajnos egyre szélesebb kört érint a hosszú ideig jórészt csak híradásokból ismert mélyszegénység fogalma. Egyre több hazai kutatás is szembesít minket a szomorú tényekkel. A laptopkonyha.hu-n egész évben törekszünk arra, hogy minél változatosabb főzési tanácsokat találjanak a hozzánk látogatók. De vannak olyanok, akik sohasem jutnak el hozzánk, és akikhez mi sem juthatunk el, mert nem hogy számítógépük nincs, de még a főzéshez szükséges eszközökben is hiányt szenvednek.

Nekik szeretnénk most segíteni azzal, hogy megkérünk titeket: az ünnepi készülődéskor gondoljatok ezekre az emberekre és süssetek eggyel többet az ünnepi süteményből és juttassátok el hozzánk december 19-ig. Mi vállaljuk, hogy az Igazgyöngy Alapítvánnyal összefogva eljuttatjuk ezeket a süteményeket a Berettyóújfalui térség mélyszegénységben élő családjai számára.

A sütemények átadhatók dec. 17-19. között 9-16 óra között a Média Center irodájában (1119 Budapest, Sopron u. 40.) vagy postán küldve december 19.-ig beérkezve. Természetesen más típusú süteményt is szívesen fogadnak a rászorulók.
Kérjük, a süteményeket szállítható állapotba csomagolják be (papír vagy műanyag doboz).
Amennyiben beleegyezik, hogy nevét feltüntessük az adományozók között, kérjük, adja meg nevét és elérhetőségét (e-mail cím).