Hirdetés

Mézeskalácsváros 2014 - Társasági művészet a Bálnában

2014-12-03 13:05:27

A mézeskalácsváros egy kortárs művészeti progr¬am. A társasági művészetben nem az az értékes, hogy egy helyen, egy alkotás köré gyűjt össze sok embert: igazán fontos emberek, igazán fontos dolgokról nem beszélgetnek, de közösen létrehoznak egy műalkotást, miközben remélhetőleg meghitt pillanatokat élnek át egymással is.

A Mézeskalácsváros megnyitóját egy háromhetes kampányidőszak előzi meg, a résztvevők ez alatt az időszak alatt foglalják le telkeiket a városban. Mindenki otthon tervezi meg és készíti el a házát, vannak, akik múzeumokat, egyetemeket, vasútállomást, repteret építenek mézeskalácsból. Az épületeket később a helyszínre hozzák a résztvevők. A város hat-hét óra leforgása alatt készül el, majd egy állófogadás alkalmával december 14-én világítják ki. A kiállítás december 16-tól december 31-ig áll nyitva a közönség számára.

 

Idén először annak is lehet telke és háza itt, aki nem budapesti és nem is szeretne utazni, van viszont a közelében postahivatal, állja a postaköltséget és van elegendő pufifóliája, hogy becsomagolja és biztonságban feladja a házát nekünk. Érkeznek házak Lipcséből, Debrecenből, Pécsről, Doverből, Párizsból. Foglaljon telket és építsen egy házat Mézeskalácsvárosba és küldje el.

Hogyan vehet részt a 2014. évi Mézeskalácsváros programban?

Építőként

Mézeskalácsvárosnak építőkre van szüksége, foglalj telket és építs egy házat Karácsonyig!

http://keresztesi.hu/hu/mezeskalacsvaros/10-telekregisztracio2014.html

Pártfogóként

Mézeskalácsvárosnak párfogókra van szüksége, kérjük, fektessen be egy karácsonyi csodába!

http://keresztesi.hu/hu/mezeskalacsvaros/4-mezeskalacsvaros.html